субота, 4. јул 2015.

Sun+ Maxi ten ulje za naglašavanje preplanulog tena**

Zdravo dragi moji. :)
Danas vam pišem o jednom ulju za sunčanje čiju ste mi reenziju tražili. Ovo ulje koristim godinama unazad tako da mislim da mogu da vam prenesem prave utiske.

Sun+ kolekcija je kolekcija za sunčanje u Avonu. Postoje proizvodi za postizanje lepšeg tena, proizvodi za sunčanje i after sun proizvodi. Ovo ulje spada u prizvode za postizanje lepšeg tena, a pored ulja u kolekciji imamo losion sa beta karotenom, losion za samopotamnjivanje i penu za samopotamnivanje.

Počećemo sa pakovanjem koje je plastično, braon boje od 150ml sa pumpicom na vrhu. Posle nekog vremena pumpica se malo zaglavi pa nekad bude teže za apliciranje, valjda je to zbog ulja koje zapuši pumpicu. Preko pumpice ide plastični poklopac. Rok trajanja ovog ulja je 3 godine ili 24 meseca od otvaranja. Nekad ga ne potrošim jedne godine pa ga koristim naredne, i ulje bude sasvim dobro.
Inače ovo pakovanje koje se nalazi u postu do sada nisam koristila, deluje mi bolje urađeno nego stara pakovanja tako da je možda lakše za korišćenje.



Miris ovog ulja je fantastičan. Miriše na nešto između čokolade i kokosa, ali neverovatno prijatno, mene asocira na leto, valjda zbog tog dugogodišnjeg korišćenja.
Ulje nema nikakav spf pa treba biti obazriv sa korišćenjem, ja ga koristim tek kada dobijem boju, a prvih dana možda samo na nogama, gde nikada nisam izgorela. Koristim ga tako što ga nanesem pre izlaganja suncu, preko kreme sa spfom, pa obnavljam po potrebi.
Ne ostavlja tragove na odeći.
Odlično neguje kožu, nekako je baš hidrira, bude mekana, a miris ostaje na koži. Ovo ulje ne koristim na licu nikada.




Boja koja se dobija sa ovim uljem je onako bronzana, što je po meni veliki plus, ne budete narandžasti. Koristi se isključivo pri sunčanju, nisam ga ovako koristila.
Inače, boja ovog ulja je skroz providna.
Nije totalno masne strukture, već se lepo razmazuje i upija. Ne ostavlja grozan masan fil na koži, koji znamo da može biti nezgodan kada se oznojite već koža bude hidrirana i pripremljena za sunce.
Još jedan plus je što postepeno dobijate boju, ne dešava se da stavite ulje pa odjednom pregorite.

Na slikama ispod možete vidite kako ulje izgleda kada se nanese na kožu.

 
Naglasila bih da se ja što više trudim da se zaštitim od sunca, ne sunčam se previše, a ovaj proizvod koristim samo da bi boja koju dobijem bila lepša. Iskreno ono što najviše volim je miris ovog proizvoda, volela bih da i ostali Avon proizvodi za sunčanje mirišu ovako.

Lista sastojaka:

mineral oil helianthus annuus (sunflower), seed oil ethylhexyl, methoxycinnamate vp/hexadecene,copolymer aloe barbadensis leaf, extract benzil alchohol, parfume, tocopheryl, acetate elaeis guineensis (palm) oil, cocos nucifera (coconut) oil, theobroma cacao (cocoa) seed butter, butyrosperum parkii (shea) butter, bht retinyl palmitate tocopherol 23029-018

Cena ovog ulja je već u par kataloga 299din, a tako je obično i svake godine u većini letnjih kataloga.


Da li koristite ulja za sunčanje? Napišite mi vaša iskustva.

hvala na čitanju. :)
 

5 коментара:

  1. Nisam bas najbolje razumela kako ga koristis. Ja sam ga nedavno kupila i vidim da se koristi nakon suncanja i za vreme suncanja takodje. Da li ga mesas sa kremom sa spf faktorom?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ovo je ulje ZA SUNČANJE. Kao što i iza piše -- hidira kožu tokom sunčanja i održava preplanuli ten. Može se naravno koristiti i nakon sunčanja, ali nećete dobiti boju od ovog ulja bez sunčanja, mislim.
      Nanosim ga preko kreme sa spfom kada već imam boju. :)

      Избриши
  2. Svidja mi se kako izgleda blog! :) Kupila sam ovo ulje i losion sa beta karotenom iz te linije, jos ih nisam koristila cekaju bazen i more, ali mirisu fantasticno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno. :) Ja losion nisam nikada probala, jer neki kažu da je super, da ujednači boju, a neki kažu da unarandžasti malo kožu. Javljaj utiske kad isprobaš. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...