недеља, 13. децембар 2015.

Ideje za poklon do 500 dinara, Avon*

Zdravo dragi moji.
Danas vam predlažem neke moje ideje za kupovinu poklona za praznike u Avonu, do 500 dinara. Prošle godine sam izbacila isti ovakav post i bio je vrlo čitan, pa se nadam da će i ove godine nekom pomoći moj izbor pri njegovom izboru za kupovinu. Sutra ću objaviti i post gde ću za vas smišljati ideje za poklon do 1000 dinara.
Naravno, sve ponude se odnose na katalog C17, a sve fotografije su preuzete sa oficijalnog Avon Srbija sajta.

Ako vas zanima ova tema, nastavite da čitate.


Darice Snowflake minđuše 499din  su po meni idealan poklon za devojke i devojčice. Minđuđe su u obliku pahuljica, preslatke su, a dolaze i u preslatkoj novogodišnjoj vrećici. Njihov prečnik je 1,1cm. Nalaze se u mini brošuri C17.

Još jedan prelep komad nakita su i Bidelia Zodiac narukvice 399din, sa 12 zodijskih znakova, uz prelepe perlice. Po meni ove narukvice su prokladne kao poklon i za devojke i za žene, pa i starije dame. Dužina je od 19 do 21,5cm, a ukrasni deo je1,2cm, ukrasni kamenčić 0,9cm.

Planet Spa maska za ruke i stopala Blisfully Nourshing 299din je pravo malo mirisno savršenstvo, a uz nju možete pokloniti praznični notes sa magnetom 109din, uz 3 različita motiva: jelka, pahulja i irvas.


Odličan poklon su i mini mirisi 199din, možete izabrati na poklon dva komada, ili kombinovaati sa notes magnetom. Mini miris imaju 9ml, a u ponudi su: Far Away, Perceive, Little Black Dress, Incadesence i Pur Blanca.

 Za muškarce tu je Elite Gentlmen untailord 499din, u specijalnm limitiraom izdanju bez raspršivača. Ima 50ml i spada u fougere-drvenast svežu kategoriju.


Shimmer Tips maskare 249din, šljokičaste maskare u zlatnoj ili srebrnoj boji možete kombinovati sa Magic Effects lakovima za nokte 229din.


 Mariam ogrlica sa ružinom vrpcom 450din može biti sjajan poklon jer je stvarno lepa, a posrebrena je. Takođe 100% bruto prihoda od prodaje ove ogrlice namenjeno je Avon Akciji za borbu protiv raka dojke.

 Elegantna narukvica za hrabrost 500din, deluje vrlo elegantno i skupo, a i posrebrena je. Naravno, 100% bruto prihoda od prodaje ove narukvice namenjeno je Avon Akciji Reci NE nasilju u porodici.

Naturals Shimmering losione možete kombinovati međusobno ili sa Naturals pilingom za telo čokolada, i tak zajedno u setu, njihova cena je 429din.



Gospodin i Gospođa mrazić kupke 279din kombinujte sa magnetima koji su 109din i dobićete slatki praznični poklon.




Kombinacija postoji puno, ovo su samo neke ideje koje vam mogu pomoći.

Srećno u odabiru poklona. :)

6 коментара:

  1. Narkuvica je nesto sto je kao poklon stvoreno za mene. Naravno ne zaostaje ni ovaj presladak , bozicni blokcic. Volim da darujem ljudima , obradujem se isto onoliko koliko i mene poklon obraduje , ali vecito nemam pojma sta cu. Tako da se za sada drzim videa na jutjubu , uvek nadjem sjajne ideje. Ali eto sada vidim da mogu s vremena na vreme da trknem i kod tebe po inspiraciju <33

    http://mojnacindaletim.blogspot.rs/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Isto je kod mene. Nekad se vise radujem kad ja poklanjam. :) Hvala na lepim recima. :) Pratim vec tvoj blog :)

      Избриши
  2. Mindjuse su preslatke!!!
    joxykutak12.blogspot.com

    ОдговориИзбриши
  3. Naušnice su mi preslatke. Imam ovu maskaru, šljokičastu ali mi nije jasno zašto joj je četkica onako loša, eto pretpostavljam da ti nešto znaš o tome jer pišeš o Avon proizvodima, a možda je samo meni došao falš proizvod :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni na slici deluje da cetkica nije neka, nisam je probala. Mislim da tu cetkica nije toliko bitna jer takvu maskaru stavljamo samo onako preko maskare. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...