петак, 11. децембар 2015.

Moja kupovina #C16 #2015

Zdravo dragi moji.

Danas pišem o mojoj kupovini u C16, nadam se da će vam se dopasti.
Šta ste vi nabavili za sebe u predhodnom katalogu? I C16 i C17 imaju sjajne ponude, pa svašta možemo da nabavimo vrlo povoljno.



Natural mango i đumbir šampon sam uzela da isprobam jer je jedan od retkih Avon šampona koje nisam probala. Videćemo kako će se pokazati, ovo veliko pakovanje je zaista povoljno.


 Planet spa Indulgent Spa Ritual sufle za telo sam već koristila i obožavam ga, dok piling probam prvi put. Planet Spa proizvode zaista volim i retko me razočaraju.



Naturals losione baš volim, odgovaraju mi i mislim da su izuzetni, naspram cene. Ovaj set sa gelom je zaista bio povoljan, a ovaj miris nisam isprobala, pa reko što da ne.
 


Nutra effects mleko za skidanje šminke je novitet koji izlazi tek u sledećem katalogu, pa sam rešila da ga isprobam. Odogvaraju mi nutra effects kreme, a kako šminku skidam uvek sa mlekom za skidanje šminke, nadam se da će mi i ovo odgovarati. Sviđa mi se što ima pumpicu.



Hvala na čitanju! :)

2 коментара:

  1. I moj post o kupovini u c16 ce biti slican tvom, jer smo uzele par istih proizvoda. :)
    Nutra sredstvo - da iskoristim povoljnu priliku, takodje mi se svidja pumpica... Planet Spa set - nisam probala do sada... A onaj Naturals losion sa mirisom marakuje i bozura je moj omiljeni losion i od njega stvarno ostaje najduze miris na kozi kao sto su i naveli na ambalazi. Obozavam i sprej tog mirisa. :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...