понедељак, 1. фебруар 2016.

Prelistavanje kataloga, najbolje ponude #C2 #2016*

Zdravo svima.

Danas za vas izdvajam najbolje ponude u katalogu C02.
Sve fotografije preuzete su sa oficijalnog Avon Srbija sajta.

Naravno, provo bih izdvojila nove Perfectly Matte ruževe, kao i 3D ruževe za punije usne koji su sniženi na 299din. I mat i 3D ruževa postoji 15 u ponudi.



Dugotrajni Extra Lasting tečni puder trenutno koristim, a vrlo sam zadovoljna, pa vam ga preporučujem. U ponudi postoji 5 nijansi, pakovanje je stakleno sa pumpicom, a cena 499din. Puder je stvarno dugotrajan, ima mat finiš i lepo prekriva. Nemate osećaj kao da nosite masku.

Sledeće što bih izdvojila je ponuda mirisa na strani 32-33. Za 899din možete da poručite 2 mirisa. U ponudi su: Avon Love, Passion Dance, Pur Blanca Elegant, Celebre, Just Play, Truly Unique, Individual Blue i Simply Because.


Sledeće su četkice. Četkice za oči i obrve su 199din, a četke za lice 299din, uz poručen proizvod iz brošure. U ponudi su: četkica za obrve, četkica za nanošenje senki, čekica za ajlajner, kao i češljić za obrve i pinceta.
Što se lica tiče, u ponudi su: četkica za rumenilo i bronzer, četkica za tečni puder i četkica za konturisanje. U jednom trenutku sam radila recenziju Avon četkica koje imam, pa ako vas zanima pogledajte ovde.



Anew BB krema je na akciji 690din, što mislim da je povoljno za nju, jer joj je puna cena 1480din. Ova kremica je odlična, sigurno ću uskoro da napišem recenziju o njoj. Inače više je za rozi ili neutralni podton lica, a postoji samo jedna nijansa.


Preporučila bih i zimski set od 5 proizvoda po ceni od 749din. Dobijete: kupku čokolada pomorandža, gel indulgent, naturals šampon i balzam vanila i kruška i kremu za pete čokolada i višnja.


Čuveni piling za telo sa čokoladom, koga svi volimo je sada snižena na 169din pa preporučujem da probate ako do sada niste.



To bi bilo to, ono što je po meni sada najpovoljnije i najzanimljivije. Šta se vama najviše dopada?

Hvala na pažnji. :)

2 коментара:

  1. S teskom mukom cu napraviti spisak za kupovinu :). Svasta me privuklo - novi mat ruzevi ( samo jedan tester mi je stigao ), ova cetkica za konturisanje, nekoliko parfema ima super cenu pa bi trebalo to da iskoristim :), sampon s vanilom i kruskom, itd. Ima divnih ponuda u ovom katalogu. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zaista ima, i u sledecem. :) Uvek imamo te slatke muke. Javi sta si uzela na kraju. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...