субота, 24. септембар 2016.

Nutra effects Miracle Glow ulje za lice*

Zdravo svima. :)
Miracle Glow ulje sam primetila u Focus Magazinu kada je najavljeno. Odmah mi se dopala bočica, kao i namena ovog ulja. Čekala sam sa nestrpljenjem da se pojavi u ponudi i planirala da ga poručim, ali me je Avon preduhitrio i poslao mi bočicu ove divote. Uz ulje sam dobila i masku za spavanje, sa imeom mog bloga! Maskicu ste imali prilike da vidite na mom Instagram profilu - ana_beleske. Dođite i tamo da se družimo, sličice izbacujem redovno, a koristim i Insta Story.

Ove slike sam uslikala nakon nekog vremena korišćenja, zato nemam kutiju koja je inače obična kartonska. (ah, nikada neću biti standardna blogerka i slikati proizvode čim ih dobijem)

Bočica u kojoj se ulje nalazi je staklena, a proizvod se izvlači pipetom, što je po meni fenomenalna, higijenska stvar. Dobija se 30ml proizvoda.

Proizvod se sporo troši, koristim ga redovno, a nisam ni trećinu potrošila. Nekada ga koristim samostalno (par kapi utrljam među dlanovima pa u kožu), a nekada jednu do dve kapi pomešam sa noćnom kremom.  



Ovo ulje čini pet ulja: Babassu ulje, ulje marakuje, ulje marule, ulje zelene kafe i laneno ulje.
Svako od ovih ulja ima svoju funkciju i pomaže koži da se regeneriše tokom noći. Proizvod sadrži i vitamin E koji je dobar za kožu.
Babassu ulje podstiče proizvodnju kolagena i pomaže kod borbe protiv starenja kože.
Ulje marakuje  podstiče proizvodnju elastina, koji je vrlo važan kod regeneracije kože.
Ulje marakuje umiruje što je meni vrlo važno, jer imam osetljivu kožu.
Ulje zelene kafe hidrira, a svima nam je potrebna hidratacija.
Laneno ulje jača zaštitnu barijeru kože, što je presudno u nezi - zaštititi se od spoljnih uticaja.


Ulje je lagane strukture i brzo se upija. Ipak intezivno je, i kao što sam rekla, potrebo je samo par kapi.

Mojoj koži baš prija ovo ulje, i primetila sam da se nekako brže regeneriše (posebno na moru dok sam ga koristila kada je moja koža bila vrlo izložena). Takođe dopada mi se kako hidrira, i stvarno pojača efekat bilo koje kreme. Brzo se upija, ali ipak napravi neku zaštitnu barijeru i mislim da ako ispod namažem neku hidratnu kremu ona će se nekako tu i zadržati, a moja koža upiti sve potrebne sastojke. Ujutru kad ustanem mi koža nije masnija nego inače niti se sija, već je zdrava i nekako jedra.

Mislim da ovo ulje postaje moj omiljeni Avon proizvod i da ću njegov pun efekat videti tek kad krene sezona grejanja, kada moja koža vapi za hidratacijom.

Nekad koristim i ovo ulje ispod pudera, samo jednu kap, a mešala sam ga i sa puderom i baš mi se dopada kako deluje. Važno je samo da se ne pretera, jedna kap je dovoljna.



Iskreno vam preporučujem da priuštite svojoj koži ovakvu negu i verujem da ćete biti zadovoljni sa rezultatima. Vaša koža to zaslužuje.


Hvala na čitanju!


*Ovaj proizvod sam dobila od kompanije Avon, ali to ni na koji način nije uticalo na moje mišljenje.

3 коментара:

  1. Znaci ja sam standardna blogerka, jer prvo uslikam proizvod/e cim mi stignu. Jeej :D
    Uzgred, ulje je vrh! :)

    ОдговориИзбриши
  2. Pa na vreme si skapirala blogerske fore.
    Ja nisam nikad to mogla. Vala ako ga ne isprobam ne znam da li cu uopste pisati o tome.
    E sad imam jedan problemcic, obicno se setim kad mi ostane minimalno proizvoda, zato i volim empties postove. :D

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...