четвртак, 10. јул 2014.

Avon Care kreme za ruke

Zdravo čitaoci moji,
Nisam planirala ovaj post, ali sam pre neki dan shvati da u kući imam 3 Avon Care kremice, pa bi bilo dobro napisati recenziju jer sam zadovoljni korisnik istih. Ja trenutno koristim dve, jednu za tašnu, jednu kod kuće, a mama koristi ovu treću. Već godinama pretežno koristim ove kremice, pa mi je drago što vam pišem o njima. Kreme za ruke su nešto što svakodnevno trošim i verujem da je to sjajno jer je važno negovati ruke, što od isušivanja što da bi bile lepše kad uđem u poznije godine. :)
Nadam se da i vi koristite redovno kremice za ruke, ako ne, eto prilike da isprobate jednu od Avon Care kremi i uvrstite je u stalnu upotrebu.

Avon Care je osnovna kolekcija preparative u Avonu i tu se nalaze brojne kreme za lice, telo, sredstva za čišćenje, balzami, sapun...i naravno nezaobilazne kreme za ruke. Trenuto su u ponudi kreme  sa glicerionm, kakao puterom, sa matičnim mlečom, alojom, kolagenom i elastinom i mangolijom i vitaminom E. Raniije je postojala i letnja lagana krema sa limunovom travom, sos krema kao i novogodišnja parafinska. Mislim da će ih i vratiti, a još uvek se nekada nađu u neto ponudi. :) Svaka Avon Care krema za ruke ima 100ml. Rok trajanja je kao i uvek 3 godine,  a od otvaranja 12 meseci.
** Ova krema ima nešto veći zatvarač nego ostale, kao što vidite. Na nekom blogu sam pročitala kako se ove kreme teško zatvaraju, ali to nije tačno!
Ja vam danas predstavljam tri kreme: Glicerinsku kremu, Sa kakao puterom i Sa parafinom


Glicerinska krema 

Ova krema namenjena je za ruke i nokte. Kao što sam rekla ima 100ml, nekada su postojale i one od 125 i 150ml. (želimo ih opet!). Po meni, ovo je najbolja krema za ruke iz Avona. Nije premasna i pregusta, u smislu da je ne morate samo kod kuće koristiti, a opet nije lagana tekstura. Krema je baš onako kako treba. Hidrantna, laganog "prava krema" mirisa. Podseća me na one standardne kreme za ruke koje su jedine i postojale kada sam ja bila mala. Super stvar je što ujedno neguje i vaše nokte (i zanoktice, verujte). Dovoljno je gusta da se lepo razmaže i ostane na rukama, ali posle nekog vremena upija pa možete nastaviti sa aktivnostima. Ja ovu kremu kada sam je koristila ranije (ova sada je mamina), koristim kod kuće, jer za tašnu uvek imam lagane.






Evo i sastava:


Tekstura:


 Cocoa Butter

Ova kremica je onako baš za tašnu. Lagana, mirsna a opet dovoljno neguje, nije vodnjikava. Namenjena je samo nezi ruku, a sadrži kakao puter i vitamin E. Jedna od mojih omiljenih boja je braon pa se vrlo radujem što je pakovanje braon boje. Po puterz za telo klik, mislila sam da je ova krema gušća i masnije, ali to nije tako. U početku sam joj to zamerila, ali nekako ipak nam je potrebna i kremica za češće mackanje. Posebno sada leti. Mogu vam reći još, ovako usput, da se baš sporo troše pakovanja ovih krema. Meni traju mesecima. Boja kreme je blago kremkasta, što mi se takođe sviđa.




Sastav:



















Tekstura:




Paraffin 

Poslednja krema koju vam predstavljam je ona sa parafinom i šea puterom. Namenjena je hidiranju ruku. Mnogo volim ovu kremicu, a ovo je nažalost poslednja koja mi je ostala, sve sam razdelila. :( Nadam se da će biti uvrštena u redovnu ponudu. Krema nije gusta, čak je i lagana, ali kada se nanese pravi neki zaštitni sloj na koži, a koza je svilekasto meka i hidrirana. Trenutno je koristim kod kuće. Ako ste nekada bili na parafinskom tretmanu ruku, takav osećaj stvara. Miris je sličan kao kod glicerinske kreme za ruke, što mi se dopada. Pakovanje je novogodišnje i veselo. Mislim da je ova krema i namenjena baš za zimu, tako da je tada i očekujem u ponudi i spremiću zalihe. :D

Sastav:












Tekstura:





Evo i uporednog prikaza sve 3 kremice:


Od vaše leve strane prva Cocoa Butter, druga Paraffin i treća Glicerinska


Cena ovih krema je vrlo pristupačna, kreće se od 100 do 200din zavisno od kataloga za pakovanje od 100ml i jedan je od najpopularnijih proizvoda u Avonu.



Da li koristite kreme za ruke i kakve volite?
Da li ste probali Avon Care kremice, utisci i favorit?



Hvala na čitanju! :)

10 коментара:

  1. Imam kremu sa kakaom, tu je za dane kada mi koža ne zahtjeva neku posebnu njegu, a hoću fino da mirišem :P

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš kako sam i rekla, za češću, svakodnevnu upotrebu. :)
      Hvala na komentaru! :)

      Избриши
  2. Moram da ti pohvalim cvece. :D Stvarno je lepo. :)
    Imam kremu sa kakao buterom i slazem se sa "super je za tasnu pogotovo leti". A predivno mirise moram priznati. :)))

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehe. Hvala. Mama se raduje što ti se sviđa :D
      >Da, najlepše od svega je miiiris! :)
      Hvala na komentaru. :))

      Избриши
  3. Obavezno :). Pre sam koristila Avonovu SOS kremu za ruke jer mi je koza bas suva i bila mi je super. Skoro nisam narucivala njihove kreme. A trenutno koristim iz Oriflamea Spa nocnu kremu za ruke i za mackanje preko dana Chocolate Dream, takodje iz Oriflamea- kao sto sam naziv kaze, mirise fantasticno!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Znam tu kremicu iz Oriflame-a, meni se čini da je miris prejak.
      Sos je bila fantastična, valjda će je opet biti.
      Hvala na komentaru :)

      Избриши
  4. Анониман23. јун 2015. 17:12

    Naručila sam kakao kremicu jedva čekam da je probam! Blog ti je savršen,šteta što sam tek tako slučajno naletela na njega,ljudi sada češće gledaju youtube,a ja bih volela da te gledam ukoliko se za to odlučiš. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem da će ti se dopasti, baš je dobra. :)
      Hvala puno na lepim rečima, i ja sama više gledam yt kanale nego blogove. To mi i jeste negde u planu, ali trenutno nemam uslova. Polako, biće svega. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...