среда, 3. септембар 2014.

Avon Skin So Soft ulje za telo glamorous gold

Leto je svima nama idealno za isprobavanje raznih svetlucavih ulja za telo. Generalno volim ovakva ulja da koristim na letovanju, a nekad i kod kuće. Mislim da ulepšavaju izgled naše kože, jer ne znam kako vi, ali ja obožavam šimer i šljokice.
Skin So Soft kolekcija je po meni nekako nepravedno zanemarena. Ja sam davno imala loše iskustvo sa jednim losionom, pa sam totalno odustala od isprobavanja ovih proizvoda. Pre koju godinu sam ipak rešila da isprobam par preparata i bila generalno zadovoljna. U okviru ove kolekcije postoje brojna ulja za telo, losioni, kupke, proizvodi za depilaciju, kreme....
U okvir Glamorous linij postoji ovo ulje, zatim losion i kremasta kupka za tuširanje. 


Rok trajanja je kao kod svih Avon proizvoda, 3 godine.Bočica je napravljena od čvrste plastike, sa odličnom pumpicom, a u bočicu staje 150ml proizvoda. Jako dugo traje ulje, jer nije potrebno naneti veliku količinu. Bočica je vrlo praktična, da je sačuvate pa koristite kasnije za nešto.
Sastav možete videti ovde:

 

 Miris je nekako blag, ženstven, ali moram reći da se na trenutke oseti alkohol. I to onako neprijatno.
Znam da je veliki problem kod ovakivih proizvoda alkohol koji ne deluje na kožu baš sjajno. Koliko god ovakav proizvod delovao primamljivo, znamo da je jedina njegova funkcija ulepšavanje tela.

Ovaj proizvod je lagane teksture. U pitanju je suvo ulje koje bi trebalo koristiti na vlažnu kožu tela. U suprotnnom se oseća ovaj gore pomenuti alholol, a i čini mi se da malo isuši kožu. Kada se koristi na vlažnoj koži solidno neguje. Posle 5-6h koža je i dalje baršunasta i mrisna. Svakako ovo nikako ne može biti jedina nega za kožu, i nemojte smatrati ovo ulje preparatom za negu, već više kao za dekoraciju.
Super stvar je to što zbog specfične teksture nema lepljivost, masnih ruku, masne bočice, već možete naprskati neposredno pre izlaska iz kuće. Ja u Beogadu tako i radim. Spremim se i onda na vidne delove tela, predhodno malo pokvašene nanesem ovo ulje i razmažem. Transparentno je i lako se razmazuje.
Pri nanošenju, sprej ostavlja sitne šljokice. To mi se iskreno i dopada više od šimera, mada bih rekla da su kod ovakvog rozeg spreja šljokice, a i miris lepši. :) Šljokice stoje nekih par sati, ali jako su sitne, više kao sjaj neki daju, jedino ako se baš zagledate u njih se vide, a nakon toga ostaje taj neki diskretni sjaj, pa koža svakako izgleda lepše.
Pogledajte kako to izgleda kad se naprska bez razmazivanja:


Razmazano:


 Cena je od 200 do 400din, zavisno od akcije.




Da li ste isprobali ovo ulje? Kako vam se čini?
Da li ste probali nešto iz SSS kolekcije?


Pozdravljam vas do narednog posta. :)

6 коментара:

  1. Imam to ulje i prezadovoljna sam. Daje bas onako lep sjaj, ne umastim se ( sto je najbitnije ).
    A dopada mi se i to sto nema jak miris. I to je veliki plus. :)
    Super post!

    ОдговориИзбриши
  2. Imam i ja ovo ulje, svijdja mi se..mada mi je mnogooooo bolje mleko za telo sa sljokicama after sun :-)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...