петак, 5. септембар 2014.

Tag: Bloggers Made Me Do It #1


Ovakav post sam videla na blogu kod lipstickbewitched, i dopao mi se vrlo i naziv, a i sam koncept. Odlučila sam se da napravim i ja post ovog tipa, da vam prikažem koje sam proizvode uzela pod uticajem drugih blogerki i kažem po nešto o njima. Navešću i ime bloga, a i sam post. :)
Ovim putem pozivam sve blogokoleginice da mi se pridruže ako žele. :)



**Balea, mleko za telo pod tušem
**Bloger: Moj Neseser
**Link do posta: klik ovde.

Ovo mleko za telo ispod tuša je super stvar. Bila sam skeptična prema Niveinim proizvodima ovog tipa, jer ne volim Niveu. Ali kada je Jelena napisala ovaj post vrlo me je privuklo da ga isprobam. Moram navesti da je ovo prvi Balea proizvod koji sam isprobala! Tako da su nekako, Jelena i ovaj proizvod učinili da isprobam još Balea proizvoda i zavolim ih! :) Proizvod super neguje, praktičan je, fino miriše... Čitajte kod Jelene još neke pojedinosti. :P



**Dezodranski bez soli aluminijuma
**Bloger: makeupbydaca 
**Link do posta: klik ovde

Daca me je vrlo zainteresovala sa ovim postom, a po malo sam se i uplašila. Nakon ovog posta sam krenula da istražujem o štetnim uticajima aluminjumovih soli i parabena u dezodoransima, i mislim da ću se ubuduće truditi da više koristim ovakve dezodoranse, a manje ove druge. Na slici dole je Balein roll on koji trenutno imam i koristim, koji takođe ne sadrži aluminijumove soli, pa sam odlučila njega da slikam, jer dezodorans u spreju bez aluminijumovih soli nisam još uvek nabavila.


**Balea teint perfection
**Bloger: Mazalice
**Link do posta: klik ovde

Tragala sam za pristupačnim proizvodom ovog tipa, kako bih ublažila vidljive pore. Tada na scenu stupa Milena, i ja se odlučujem da probam ovaj proizvod. Oduševljena sam. Odličan je za umanjivanje pora, a sada ga koristim i kao bazu za puder ili toniranu kremu. Lice ne isijava, što mi se inače leti događa, ponekad, pore su smanjenje, ublaži mi i bore smejalice..a tako je lagan i kompaktan. Dugo i traje. Odličan proizvod i pristupačan.
 

**Hajlajteri
**Bloger: Cosmoholic 
**Link do posta: klik ovde.

Ranije nisam koristila hajlajtere, niti sam nešto posebno konturisala lice, jer jednostavno nisam baš ni umela. Nakon ovog posta odlučila sam se da nabaim svoje posvetljjivače, a i krenula sa konturisanjem lica. Baš sam zadovoljna sa efektom, i mislim da sam sve bolja i bolja. Nisam skroz očistila proizvode, pa se izvinjavam. :( U pitanju su Avon hajlajter i Avon sjajne kuglice. :) 


**Vaseline
**Bloger: Le Prettiness 
**Link do posta: klik ovde 

Ovaj proizvod je sjajna stvar! Kako ja nisam ovo ranije otrkila? Hvala Milice! Ranije mi nije bilo najjasnije za šta treba koristili vazelin, ali kada sam pročitala ovaj post, mnogo mi je bilo jasnije sve. Odlučila sam se da ga nabavim, i oduševljena sam njegovim brojnim efektima. Nisam još isprobala sve što je Milica navela, ali hoću. :) Ovaj moj je kupljen u dmu, Nemačka proizvodnja. :)




**Prirodni sapuni za masažu kože sa celulitom
**Bloger: Mazalice 
**Link do posta: klik ovde. 

Ranije nisam razmišljala o tome da bih mogla da uklanjam celulit sa sapunom. Milenin post me je vrlo zainteresovao za sapune ovakvog tipa. Tada sam i uzela dva sapuna (jedan sa cimetom i jedan sa bršljanom), ne od proizvođača koji je Milena navela, već od nekog drugog (štand u Tc Stadion) i moj celulit je pre letovanja skoro skroz nestao! Uz dodatke naravno još nekih proizvoda, vežbanja, ishrane...ali i ranije sam sve praktikovala, pa nije bilo toliko vidnog efekta. :) Sada imam ovaj sa slike dole, vraćam se korišćenju sapunčića, jer letos na moru nisam, nije praktično. Proizvođač je HederaVita, u Dm drogerijama košta samo 150din, a još je i kao masažer. Sadrži i cimet, bršljan, semenke ovsa, još neke korisne biljke, zaboravila sam tačno koje. :P





Kako vam se čine proizvodi koje sam kupila pod uticajem mojih dragih blogokoleginica?
Da li ste vi nekad kupili proizvod pod uticajem postova na blogu?
 Kako vam se dopada ovakav tip posta?

Hvala na pažbnji!

24 коментара:

  1. Što se tiče vazelina, on nije baš pogodan za kožu. Proizvode koji sadrže vazelin trebalo bi izbjegavati!
    Vazelin na koži stori "barijeru", tako da vlaga i kreme ne može prodrijeti u kožu

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Postoji od davnina, pa ipak mislim da su dobra svojstv, jača od onih negativnik.
      Ja sam ga do sada koristila za usne, zanoktice, za okolo0čnu negu... i super se pokazalo :) Svakako ga ne bih mala ispod kreme, npr. :)
      Hvala na komentaru. Pozdrav!

      Избриши
    2. Ja ga koristim kao okoloočnu kremu, a imam osetljivu kožu - nikakva iritacija, samo pozitivni efekti za mesec dana koliko ga redovno mackam :D

      Избриши
  2. Super post. :) I ja se trudim da izbegavam dezodoranse koji sadrže aluminijumove soli. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! :)
      Ja sam tek krenula, planiram da dezodoranse sa solima aluminijuma koristim samo kad je nužno.
      Hvala i na komentaru.
      Pozdrav!

      Избриши
  3. Hahaha :D vidim da ne znas nemacki! I sama koristim taj Balein dezodorans upravo zato sto NEMA aluminijumskih soli. Sto i pise na pakovanju u crvenom pravougaoniku: Ohne Aluminiumsälze.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. A kako koristis taj sapun za celulit? Jel se cela mazes s njim ili samo delove zahvacene celulitom? Nisam upucena u takve sapune :)

      Избриши
    2. Znam da to znači da nema aluminjuma. Ali mislila sam da nemam DEZODRANS bez aluminijuma, ovo je roll on. :) Zato sam i njega i slikala, to je jedini bez aluminijuma koji imam. :)
      Ne bih slikala bezveze, ako nema veze sa postom. :D

      Samo deo gde ima celulita pri tuširanju. Znači butine, pozadina i stomak. S tim što stomak ne tretiram ovim delom kao masažer, već sa druge strane. Naravno može i na ruke, ili gde god ima celulita, ili preti da će se pojaviti. Posle obavezno neka krema za celulit, pojačana je cirkulacija pa dobro dođe. :)

      Избриши
  4. Drago mi je da sam te zainteresovala, ni taj tvoj nema soli aluminijuma:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Pa znam da nema, ali ovo je roll on. Mislila sam nemam dezodorans bez aluminijuma :)
      Hvala ti. Pozdrav!

      Избриши
  5. Super je post! I ja sam kod Milice (Le Prettiness) citala o vazelinu, bas sam se odusevila namenom i pocela primenu :D Masazer sapun mi izgleda primamljivo, moram da priznam. Davno sam koristila Bozen kozmetics sapun za celulit od algi i bio je super, nisam sigurna da se moze jos uvek naci :\

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! :)
      Eto, nisam jedina kojoj je taj post pomogao. :D
      Nisam sigurna, nisam bila u njihovoj radnji baš dugo, ne znam ni gde ih ima sada.
      Hvala na komentaru. Pozdrav

      Избриши
  6. ah te blogerice, i mene često natjeraju da kupim nešto što nisam planirala... a onda se sjetim kako je neka bila oduševljena time pa moram probati i sama ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš tako. :) Od kada pišem blog, najviše verujem blogokoleginicama što se tiče odabira. :D
      Hvala na komentaru. :)

      Избриши
  7. Odličan post :D Gomilu proizvoda sam kupila zbog pozitivnih recenzija blogerki čije mišljenje cenim. Drago mi je da ti vazelin odgovara ♥

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala draga! :) Ja sam se ovoga nekako setila u prvom trenutku, ostalo ostavljam za naredne postove. :)
      Ja sam oduševljena vazelinom!
      :*

      Избриши
  8. Odlican post, drago mi je da su moji favoriti i tvoji. I sama kupujem dost proizvoda bas zbog blogo-preporuka.

    ОдговориИзбриши
  9. Super post, svidja mi se ideja ;)
    Mislim da sve mi uglavnom koje pisemo bblogove najcesce i kupujemo po blogopreporuci ;)
    I ja sam nedavno spazila u dm-u taj anticelulit sapun/masazer i korsitim ga vec nedelju dana i svidja mi se. Videcu da li ima efekta (pocela sam i malo intenzivnije da vezbam, malo korigovala ishranu, pa ocekujem rezultate) :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno. :)
      Nadam se da će i meni odgovarati. Ti javljaj utiske. :)
      Pozdrav! :)

      Избриши
  10. Morat cu i ja napraviti svoju verziju posta, mada su me u posljednje vrijeme na kupovine više nagovorile strane nego naše domaće blogerice :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Napravi, meni je post baš kul, i volela bih da čitam kod tebe na blogu tako nešto :)
      Ja slabo pratim strane, moraću to da menjam. :D
      Pozdrav

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...