среда, 17. септембар 2014.

Lepota dolazi iznutra

Danas ću vam ukratko predstaviti jednu listu, po meni, najlepših žena u sferi poznatih. Naravno da su najlepše žene na ovom svetu većinom nepoznate, a i svaka žena je lepa na svoj način, to svi znamo. Ostavimo to sa strane, a ja ću pokušati da izdvojim najlepše.
Šta je uopšte lepota? Pamet, harizma, lepe crte lica, moć, nega..?
Rekla bih pomalo od svega, a sve zavisi od osobo do osobe. Kao što ćete videti neke od ovih žena imaju lepe crte lica, neke su moćne i uspešne, a neke jednostavno dobro negovane, što je za mene uvek bilo najvažnije.
Šta neke žene izdvaja od drugih? Primetićete da najlepše žene sveta nisu nužno stvano lepe, u smislu klasične lepote.Najlepše žene su  drugačije, i to je ono što ih čini lepim!
Uredni nokti, sređena kosa, umerena šminka... Kažu da odeća ne čini čoveka? E pa baš čini, ono spolja, naš stil, odražava naše unutrašnje stanje. Naravo, kao što sam naslov govori, lepota je ono iznutra čime zdračimo, zadovoljstvo sobom, sreća... Uvek su srećni i zadovoljni ljudi najlepši. 
Šta je najvažnije za zadovoljstvo i sreću? Po meni ljubav. Po drugima neke druge stvari, a kod svek od ovih žena nešto drugo je probudilo to unutrašnje zadovoljstvo. Možda su nas neke od njih i slagale, pa spoljašni izgled ne odražva unutrašnje stanje, ali kako možemo biti sigurni? :)
Istinski lepe žene su one za koje druge žene kažu da su lepe, bez ikakve ljubomore.


Evo moje liste, tj. žena kojih sam se trenutno setila, moguće je da ću ažurirati post u budućnosti. :)



Milica Todorović, pevačica

Izvor 

Moguće da mnogi ni ne znaju ko je ona. Pojavila se kao simpatična devojčica u jednom muzičkom šou programu. Sada je "porasla" u jednu elegantnu, odmerenu mladu ženu. Posebno mi se dopada taj njen osmeh i harizma. Naravno, glasovne mogućnosti idu u prilog. Na slikama na Internetu se ne vidi ta njena neposrednost, koju možete videti kada gostuje u emisijama... Pri tom, deluje vrlo negovano i uvek je sređena Izabrala sam sliku na kojoj se najviše vidi ta njena prirodna lepota.


Neda Ukraden, pevačica

 

Namerno sam izabrala sliku na kojoj se vidi Nedino telo. Znam da je u pitanju malo photoshopa, ali pogledajte je samo na televiziji. Žena ima fenomalno telo. U tim godinama, skidam joj kapu dole! Mogu reći da je ona sa godinama sve lepša, naravno, bile su tu neke operacije, ali ćemo ih staviti na stranu, Vidi se da je ova žena puno uložila u svoju negu i da je posvećena svom telo, a i duhu. Fascinira me kako neko može ovako da izgleda! Pri tom je vrlo obrazovana, odlična pevačica....

Maja Noveljić, glumica

Izvor 

Ova glumica mi je je najlepša poznata žena u Srbiji od kada sam je prvi put videla. Tako je harizmatična, negovana i odmerena. Doluje mi kao vrlo posvećena žena, puna ljubavi. Kad je neko dobar i pruža ljubav drugima neizmerno, to se jednostavno vidi, u očima.

Monika Belucci, glumica

 Izvor

Naravno, na listi se našla i jedna od najlepših žena sveta. Opet, što je starija sve je lepša, i nekako drugačija. Sada kad se bliži 6 deceniji, mene podseća na jednu pravu porodičnu ženu, majku..pravu damu. Jednostavno ova žena pored nege, lepih crta lica ima i ono nešto, što mami uzdahe kako muškaraca, tako i žena.


Šakira, pevačica




Kao i kod Milice, mislim da je osmeh glavna stvar. Pored toga, odlična nega, harizma, uspešnost u poslu, mentalitet...sve je to doprinelo da ova pevačica bude među mojim top najlepšim ženama sveta.


Ima tu još nekih: Scarlet Johanson, Kim Kardasian, Kris Jener, Sharliz Teron....ali jednostavno ja sam sad izdvojila ovih par. :)


Za kraj ostaje po meni najlepša žena koju sam u životu videla.


Nina Badrić, pevačica

Izvor 

Jedva sam se odlučila koju sliku da odabarem! Ova žena je tako pozitivna, elegantna, odmerena, fantastično peva, harizmatična, uspešna.. Pirmer žene kakvo svi treba da težimo. Pored svega ovoga ima naravno i priorodnu lepotu, prelepe crte lica... 
Za kraj, moj savetim svim devojkama kako bi sebi i drugima bile lepe je da vode računa o sebi, svom zdravlju, da se neguju, da se orkuže ljudima i stvarima vrednim pažnje, da upotpune svoj život i budu pozitivne, tako će biti najlepše!



Ko su za vas najlepše žene ovog sveta i zašto?
Šta je lepota za vas i koliko vam je važna? 

6 коментара:

  1. Za mene su najlepse zene (prve koje su me asocirale na to) su Jessica Alba i Nina Dobrev. Nekako zrace lepotom i nekom harizmom, doduse Jessica je starija od Nine ali nekako su mi obe primer savrsentva (iako to ne postoji). Volim kad se vidi da se zena brine o sebi, da se neguje(sto ne znaci da uvek mora da bude tip top nasminkana i isfenirana) ali da bar uvek ima cistu kosu, uredne nokte i cistu odecu.
    Po meni lepota znaci da osoba ima ono nesto sto je izdvaja od mase drugih uniformisanih devojaka. Da bude nasmejana i da hoce da pomogne drugima. Koliko puta upoznam preleeeepe devojke i kad vidim kako razgovaraju sa drugim osobama i kako misle da su na nekom mnogoo visem nivou od drugih nekako izgubi svu tu lepotu...Mislim da ono sto imas u sebi i fizicki izgled se spaja u jedno i cini -lepotu.
    Ps. Super ti je post :) jako zanimljiva tema :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nisam znala za Ninu do sada. :)
      Lepo si to rekla za devojke koje ne brinu o svom ponašanju, kao što brinu o izgledu. Sve je to nekako povezano.
      Hvala puno, slučajno sam napisala ovaj brzinski post, drago mi je da ti se dopaa tema :)
      hvala na komentaru. Pozdrav!

      Избриши
  2. Meni je Maja Noveljić beskrajno simpatična, prosto ni sama ne mogu da objasnim šta je to što mi se dopada kod nje... žena prosto zrači :)
    A meni na pamet sad pada npr Jessica Alba, ona je savršena :) a kad porastem biću kao Perrey Reeves

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je Jessica nekako slatka i simpatična, ali nije mi savršena. :)
      Hvala na komentaru. :)
      :*

      Избриши
  3. Dok sam čitala ovaj post, samo mi je jedna žena bila u glavi, a to je Park Ji Yoon. Kada god pomislim na savršenstvo, ona mi padne na pamet, jer je po mom mišljenju, stvarno prelijepa. Odmah poslije nje mi je naumpala Jun Ji-Hyun :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Kako su ukusi različiti! :)
      Tebi se dopadaju kosooki ljudi, izgleda mi. :)
      Hvala na komentaru. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...