уторак, 23. септембар 2014.

Moje Avon četke i četkice za šminkanje

Danas vam pišem brzinski obećani post o mojim Avon četkicama za šminkanje.

Moj utisak je da su Avon četkice vrlo kvalitetne, s obzirom da su napravljene od veštačke dlake, i većina četkica koje uopšte imam su Avonove.  Imam samo još par Oriflame i Aura. Racionalno se ophodim prema četkicama, nemam veliku kolekciju.
U ponudi su sledeće četkice: za puder u kamenu, za rumenilo/bronzer, tečni puder, senke i za obrve. Ranije su u ponudi bili i različiti setovi kao i različiti tipovi četkica kojih sada nema, ali verujem da će ih vratiti u ponudi..

Prvo vam prikazujem četkice koje su se ranije prodavale u setu: za rumenilo/puder, deblja za senke i tanja za senke. Iz te kolekcije imam ovu veliku četku za rumenilo/puder i deblju za senke.


*Četka za rumenilo/puder
  
Na internetu možete naći različite podatke o veličini i slično, sada vas neću zamarati sa time. Ova četkica je praktična jer se može zbog svoje veličine koristiti kako za puder u kamenu, tako i za rumenilo ili bronzer. Na početku je ravna, tako da može i stajati na stol, što je vrlo praktično. Imam je već dugo, redovno je koristim i perem i ni jedna dlačica nije otpala. Mekana je i vrlo gusta.



*Četkica za senke

Ova četkica je gusta i nekako su dlačice prave i čvrste. Mekane su ali stoje pravo i nekako ne klize po kapku kao ostale četkice koje imam. Odlična jer ne skuplja mnogo proizvoda i lako se čisti. Naravno što se održavanja tiče i tu imam samo reči hvale. Ja je koristim za nanošenje senke ispod obrva, na pregib kapka i ispod oka. Zbog svoje čvrstine mislim da bi mogla da se koristi i za korektor. 


Sada vam predstavljam četkice kojih trenutno ima u ponudi i koje sam ja nabavila u skorije vreme. :)


**Četka za puder u kamenu

Ovo je jedna baš velika četka koja skuplja taman onoliko proizvoda koliko je potrebno. Ja je nekad koristim i za highlighter. Dlačice su gusto postavljene, dopada mi se ovaj prelaz sa belog u braon. Imam sve pohvale na održavanje, perem je često i ni jedna dlačica nije ispala. Tako je mekana, kao neko paperje.


**Četka za rumenilo/bronzer

Ranije sam uvek koristila četke koje su univerzalne, veće od ove. Prvi put sam uzela baš četkicu za rumenilo. Manja je nego što sam očekivala, ali jako mi se dopada. Odlična je za konturisanje prvenstveno, to mi se i najviše dopada. Do sada sa mojim četkicama nisam mogla tako dobro da konturišem. Koristim je i za rumenilo i highlighter. Odlična je za blendanje. Kvalitet prati ostale četkice.
 

 **Četka za tečni puder

Pre ove četkice puder sam nanosila prstima ili sunđer. Kako mi je sunđer nekako nepraktičan odlučila sam se da probam četkicom da nanosim puder. Oduševljena sam. Ne znam da li je ova četkica odgovarajućeg kvaliteta, jer druge nisam probala. Ali se meni sviđa kako puder izgleda kada se nanese četkicom. Mnogo je lakše i praktičniji, a i tako sam sigurna u prekrivenost. Kod ove četkice mi se dogodilo da je par dlačica otpalo od kada je imam. Gusto je postavljena i mekana.





Kako vam se dopadaju Avon četkice za šminkanje?
Koristite li inače četkice pri šminkanju?

Hvala na pažnji!

4 коментара:

  1. Super su. Sad u novom katalogu narucila sam ovu za puder. Mada koristicu je za bronzer. :D Kosu za rumenilo imam i obozavam je. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je nekako dosta velika za bronzer, pre mi je pogodna za highlighter :)
      Stvarno su dobre :)

      Избриши
  2. Planiram da narucim sad u katalogu ovu cetku najvecu,izgleda mi bas kvalitetno :D

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...