недеља, 19. октобар 2014.

Moj izbor lakova za nokte za Jesen

Letos sam vam prikazala lakove za nokte koje nosim na more klik ovde. Nakon tog posta, sada je red da vam prikažem moj izbor najboljih nijansi za jesenji period u mojoj kolekciji lakića. Mislim da će na ovaj način mnoge od vas doći na ideju za neki manikir, ili da uvrste nove boje u svoju kolekciju.
Ja u svojoj kolekciji imam samo oko 20 lakova, nisam ih kupovala par meseci, i nemam nameru, bar dok neki ne potrošim. Inače volim svetlije i nude tonove, ali na jesen često posegnem i za tamnijim nijansama koje tokom godine nisam u prilici da nosim. Malo sam razgledala svoju kolekciju i nekako suzila izbor šta je od toga najprikladnije za jesen.





Ljubičasto/roze tonovi:

Primetila sam da tokom godine vrlo slabo nosim ljubičaste nijanse, pa sam rešila da to promenim.

Astor DeLuxe 829 Hibiscus

Ovaj lakić sam nabavila na humanitarnom blog sale-u koji smo organizovale, i nijansa je divna, pogodna za nošenje cele godine. Problem je što lak ne traje dugo, brzo krene da se skida onako po ivicama. Bukvalno sutradan, pa ga moram dodavati. Inače ne volim da imam isti lak duže od 3 dana, pa to i nije tako strašno, ali desi se da žurim negde, a on se bezveze uništio.


Avon Gel Finish P808 Mauvelous

Za gel finish lakiće sada i vrapci na grani znaju, vrlo su postojani, laki za korišćenje,brzo se suše.. Ja imam 3 nijanse, i odlučila sam se da od toga dve uvrstim u ove jesenje lakiće. Ova nijansa je baš prava jesenja.


Avon Gel Finish P814 Verry Berry

Redovno na slikama ova nijansa ispada nekako drečava, a ustvari je u pitanju neka plum nijansa, intezivna da, ali ne drečava. Vrlo je lepa, samo ja kao što sam rekla više nosim nude lakiće, ali eto prilike da je nosim ove jeseni, bar uveče.

Lilly Twenty One (21) nijansa 10

Nisam baš oduševljena ovim Lilly lakovima. Sporo se suše, četkica je očajna, mada postoji dobar izbor boja i pristupačna cena. Ovaj imam jako dugo, nije nijansa koju baš nešto volim, zato ga i nisam potrošila. Ali smatram da je vreme kada ovakva nijansa treba da se nosi baš jesen, tako da se nadam da ću ga bar par puta nositi.

Krem tonovi:

Ovo su baš nijanse koje najviše nosim tokom godine, te krem, nude, braonkaste...ove jeseni prilagodila sam malo nijanse, i odabrala one za koje mislim da najviše odgovaraju ovom godišnjem dobu.

 
Lilly Twenty One (21) nijansa 13

Isti slučaj kao sa nijansom 10, loš lak za nokte, svakako, samo što sam ovu nijansu više nosila jer je nekako praktičnija. Malo mi fali da je potrošim, i mislim da je odlična nijansa za celu godinu.

Golden Rose Rich Colour nijansa 10

GR lakovi dolaze u mnogo nijansi i varijacija što je veliki plus. Ovaj moj ima sjajnu četkicu, solidno je postojan i brzo se suši. Sjajna nijansa koju nisam nosila ovog leta, pa jedva čekam sad da je nosim tokom jeseni.
Avon Naiwearpro+ Naked Truth

Ovo mi je jedna od omiljenih nijansi, svih vremena! Sjajan lakić koji mi je pri kraju, i postao je malo čudan, lepljiv, pa ću ga potrošiti što pre.

Astor DeLuxe 301 Brown Delice

Kao i sa Hibiscus nijansom, lak nije nego specijalnog kvaliteta, ali boja je sjajna, prava jesenja.
Crveni tonovi:

Za kraj ostaje jedan lakić u crvenoj boji. Crvena je nekako uvek prikladna, mada moram priznati da je ne nosim često.

Avon Naiwearpro+ Real Red







Koje vi lakove birate ove jeseni?
Koje su vam omiljene jesenje nijanse?


hvala na pažnji :)  

6 коментара:

  1. Avon Verry Berry mi je prekrasan, zaboravila sam ga naručiti zadnji put -.- baš sam senilna :D

    ОдговориИзбриши
  2. Mauvelous je predivna nijansa, a sve nude mi se sviđaju :)

    ОдговориИзбриши
  3. Verry Berry ja obozavam ali ga nemam vise :(( trebam kupiti
    uclanila sam ti se na blog nadam se da ces i ti posetiti moj i uzvratiti link je lepotaodaleks.blogspot.com:)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Prelepaje nijansa :)
      Pratim uglavno sve blogokoleginice, ali licno nisam neki korisnik gfc-a, ne gledam tako nove postove..
      na tvom blogu nisam našla dugme za praćenje, niti fb stranicu. :/

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...