субота, 18. октобар 2014.

Moja kolekcija sjajeva za usne ***


Danas vam pišem o svojoj kolekciji sjajeva za usne, jer ste tražili post na tu temu. :)
Nemam puno sjajva za usne, svega 6, i svi koje imam su Avon. Nekada sam mnogo više volelal sjajeve, karmine nisam ni koristila, a sada se situacija obrnula. Nije da ne volim sjajeve, već ne stižem da ih potrošim, tako da ne nabavljam nove. Inače me je uvek nerviralo što se sjajevi nalaze u tako ogromni pakovanjima, kao mlađa nikad nisam uspevala da ih potrošim već su se li gubili ili pokvarili. Sjajeve najviše koristim leti, pa je tako bilo i ove godine.
Sve sjajeve podelila sam u dve kategorije: roze i zemljane tonove.




Roze:

**Glazewear Sparkle nijansa Shimmering Amethyst
u kolekciji Glazewear sjajeva trenutno nema ove nijanse, rekla bih da je najsličnija Strawberry Shine. Ovo su inače najpopularniji Avon sjajevi, u pakovanju od 6ml.Sada su izmenili pakovanje, više nije oblo, već kockasto. Solidno su postojani, sjajni, nisu lepljivi, dolaze u mnoštvo boja. Ovu nijansu sam ja dobila, možda inače ne bi bila izbor. Super mi je za veče, ili malo preko karmina da dobijem vodeni look.


**Super Shock nijansa Ravishing Rose 
Ovih sjajeva dugo nema, izbacili su ih, šokatno, zatim su ih izbacili, malo su se vukli po neto ponudi i sada ih uopšte nema. Dolazili su u samo 6 nijansi, ne znam koliko je pakovanje, ali veće je od glazewear sjajeva. Meni se ova nijansa dopada, samo što je četkica užasna, uvek izlazi previše proizvoda, pa dok sve namestim da bih krenula da stavim sjaj, dosadi mi. Predpostavljam da su ga zato i izbacili. Sjajna stvar je što na usnama može da bude samo čisto onako malo providno rozikaste boje, a može da se namaže i tako da prekriva usne skroz. Postojan je, ali malo lepljiv, nema šimer i lepo miriše.





**Glazewear Sugar Cane
Ove nijanse takođe nema, najsličnija je rekla bih Iced Pink. Dobila sam ga od Avona u nekom motivacionom programu, sećam se da ove nijanse nije ni bilo u katalogu, da je iz Britanske brošure. Ima mnogo šimera, nije nešto postojan, nije lepljiv i fino miriše. Dobar je kao završnica preko karmina, npr leti, ovako kada samo njega nosite osećate te šljokice i malo je čudno. Zbog toga se jako sporo troši, mislim da ću ga na kraju baciti.



 

Zemljani

*Luxe nijansa Aluting bronze
Ove nijanse ima, samo što Luxe sjajevi nisu uvek u ponudi. Pakovanje je prelepo, elegantno, dobijete i zaštitnu kartonsku kutiju. Sjaj ima 4,5ml, što je sasvim dovolno da vam dugo traje. Boje su divne, prelepo mirišu, i mogu reći da je Luxe sjaj najbolji Avonov sjaj, sve preporuke od mene. Ova moja boja je tamna bronzana nijansa, sa malo sjaja, vrlo postojana, intezivna i ne lepi se. Vrlo često ga nosim, posebno uveče, a opet nikako da ga potrošim.





*Plum Pout nijansa Pink Nectar
Ovo je moj drugi omiljeni Avonov sjaj. Na stranu taj efekat hlađenja i povećanja usana, koji je izvesno da postoji, ovi sjajevi imaju savršenu četkicu, postojani su, neutalni, dnevni.. U ponudi trenutno ima samo 4 nijanse, i od toga je jedna sjajna, a jedna providna.. Sjaj je dosta veliki, ima čak 8ml. Miriše na mentu. :)



*Ucr Brilliance nijansa North Star
Još jedan sjaj koga ponekad ima u katalogu, a često u neto ponudi. Dolazi samo u par nijansi. Kao što naziv kaže, efekat je na tom brilijantskom sjaju. Četkica je savršena, a pakovanje je slatko i ima 6 ml. Ja sam želela nektar sjaj, nisam znala da ima ovoliko šljokica, tako da nije baš pogodan za sunce, meni se dopada preko karmina, i treba pripaziti na količinu. Postojan je, nije lepljiv i šljokice se ne zalepe onako ružno na unutrašnjem delu usana, što je veliki plus.


Za kraj evo uporednog prikaza nijansi. :)






Koliko vi imate sjajeva u svojoj kolekciji?

Da li ste isporbale neke Avon sjajeve?

 

Hvala na čitanju!

12 коментара:

  1. Imam jedan Avon sjaj,poklon od drugarice,i probala sam one male testere karmina,nažalost to je sve,a dopadaju mi se :). iz ove tvoje kolekcije mi se najviše dopadaju prva 3 :).

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Avon karmini su stvarno odlični, i savetujem ti da što pre nabaviš neki. Vredni su pažžnje.:)
      Sjajevi su naravno dobri, ali ja kao što rekoh više volim karmine. :)
      Meni su poslednja 3 nekako miljenici :D

      Избриши
  2. Bas su super!
    Ja imam samo dva iz Avona, nadam se da ce se situacija promeniti, mada ne znam. Sjajeve nosim preko dana, ne tako cesto ali nosim. :D Desilo mi se jednom da sam potrosila sjaj. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hahah.vaaau. kako si to uspela :D
      Ja nemam nameru da ih u narednom periodu kupujem, osim ako neki potrošim, odnosno ako se pokvari.
      I to bi se odličila za neke mat nijanse, ne treba mi taj šimer. :)

      Избриши
  3. Obožavam Luxe i Plump pout sjajila. To su najbolja Avonova sjajila. Isto imam pink nectar. Najviše nosim roze boje :D

    ОдговориИзбриши
  4. Avon sjajevi su moji omiljeni! Ja mnogo više volim sjajeve od ruževa i stvarno ih imam previše i od raznih brendova ali Avon Perfect Kiss sjajevi su genijalni!

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Super, drago mi je da ti se dopadaju. Meni su ruževi ipak nekako draži. :)
      Poz!

      Избриши
  5. Imala sam nekad Avonov Tickled Pink,ok je bio,sad imam Essence,Aura i Farmasi,svi su u roze nijansama:),ali definitivno ne volim da se mnogo sjaje,vise sam za neki prirodan izgled:) Kristina

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...