недеља, 5. октобар 2014.

Tag: Potroši 6 do Božića**

Kod Nataše na blogu: Natasinkutak, videla sam ovaj tag koji mi se veoma dopada. Morala sam i ja da se pridružim. Videla sam da su neke blogokoleginice odradile tag takođe i vrlo se radujem i nadam da će se ovaj tag raširiti. 
Nataša je za rok stavila Katolički Božić, a ja sam se odlučila da to bude do našeg, pravoslavnog božića: 07.01.2015. Želela sam simbolično, da post bude i objavljen 07.10., ali kako sam u gužvi narednih dana, oko spremanja ispita, objaviću post dva dana ranije. A i iskreno da vam kažem, jedva sam čekala da ga objavim. :D
Ovim putem tagujem sve blogokoleginice koje ovo čitaju da odrade ovaj tag na svom blogu. 
Pravila: odaberite 6 proizvoda za negu kose, kože, šminku, bilo šta što želite da potrošite.



1. Avon Planet Spa turkish termal bath višenamensko ulje.
Mnogo mi se dopada ovo ulje, vrlo je praktično. Koristim ga za mackanje tela, negovanje zanoktica, kupku za stopala, za negu kose.... Samo dugo ga imam, a ono se dosta sporo troši. Rešila sam da ga potrošim do Božića jer će mi svakako u narednom periodu biti potrebna intezivnija nega, a i vreme je da isprobam i neke druge proizvode ovog tipa. Imam više od pola bočice, kao što vidite.


2Avon Planet Spa maska za lice white tea
Ovu divnu masku za hidrataciju imam veoma dugo, taman joj početkom 2015. i ističe rok. Odlično hidira lice, super miriše, a koristi se tako što se nanese, osuši, pa se onda skida onako izjedna, što mi se posebno dopada. Problem je što ja ovu masku imam baš dugo, pakovanje mi je preveliko i zasita želim da isprobavam i druge maskice. Ubuduće ću kupovati samo one u manjim pakovanjima, jer ovako kada su velike ne mogu da ih isprobam više, tek onda ih ne bih nikada potrošila. Čini mi se da ima oko 1/3 proizvoda u pakovanju.

3. Avon parfem Incandessence
Ovo je jedan od mojih prvih Avon parfema koje sam nabavila. Miriše vrlo intezivno i nekako odsečno, rekla bih da ja ovakve parfeme ne koristim, ali ima nešto u njemu što me veoma privlači. Dopada mi se i pakovanje i koristim ga s vremena na vreme, samo u poslednje vreme ređe, pa sam rešila to da promenim. Imam ga godinama, pa je vreme da bude potrošen. Na slici dole vidite i koliko ima proizvoda.


4. Avon True Colour senkica Pink Sands
Volim ovu senku i pisala sam vam o njoj u Septembru u okviru posta o mojim True Colour senkicima. Zašto želim da potrošim senku koju volim? Zato što želim neku novu nude paleticu, a to će se desiti kada neku potrošim, ne volim da gomilam. Kako ovu vrlo često koristim, mislim da ću uspeti do Božića da je potrošim, i onako je najsvetlija nijansa već otišla.


5. Avon Color Trend korektor u stiku
 Volela sam ovaj korektor baš i stalno ga koristila, ali onda otrkila korektore u paleticama, pa sam sad ljubitelj takvih, kremastih. Ovaj korektor je savršen za prikivanje bubuljica, flekica, crvenila... Može da prođe i za podočnjake. Moj cilj je da ga potroišim do Božića kako bih mogla da isprobam neke korektore koje već duže vreme želim. Mislim da ću do tada potrošiti i Oriflame paleticu, tako da eto razloga za kupovinu! :D Na slici vidite koliko je proizvoda ostalo.



6.  Oriflame karmin, sada se kolekcija zove One, ne znam kako se ranije zvala, nijansa je Pink Passion
Ovaj karmin nisam ja kupila, već moja Nana, nije joj odgovarala boja, pa ga je meni prosledila. Meni se dopada boja i često ga nosim, ali imam 14 karmina, a kako ovom isiče rok 2015., a nema ga puno zapalo je da njega prvo želim da potrošim. Obećala sam sebi da neću kupovati novi karmin sve dok ne potrošim neki koji već imam. Sjajno miriše, inače. :) Na slici vidiete koliko je još ostalo karmina.





Kako vam se čini ovaj tip posta?

Hoću li uspeti da potrošim? :)

 P.S. Molim sve blogokoleginice koje su pisale ovakve postove da okače link u komentarima, ako žele...a ostali čitaoci mogu navesti koje bi proizvode voleli da potrošite do Božića, pa da se zajedno potrudimo. :)

 Javljaću Vam na svakih mesec dana kako se razvija potrošnja. :D

 

 

Hvala na pažnji! :)

10 коментара:

  1. Heheheheh maži se i po kući i špricaj heheheheh :) Ja ću do Božića potrošiti sve Bioten proizvode koje imam i gledaću da nabacim još ,eto :D.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Evo danas sam već stavljala masku na lice i ulje na kosu, obimno. :D
      Mislim da ću uspeti, jer su to proizvodi koje volim.. Samo karmin je malo rizičan, jer ne mackam samo njega. Kad počne fax, više će se koristiti :D
      Srećno sa Biotenom :)

      Избриши
  2. Super post, nadam se da ces uspjeti.. Mislim da cu i ja odraditi tag :-)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno! :) Odradi, meni je ovo baš zanimljivo i pratiću sve blogokoleginice koje budu radile ovaj tag, da vidim kako napreduju :)

      Избриши
  3. Haha...i ja sam pisala post na ovu temu! Držim nam fige da uspijemo!

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...