недеља, 29. март 2015.

Moja kupovina Avon #C4 #2015 **

Zdravo svima. :)
Danas vam pišem o mojoj kupovini u katalogu C04. Iskreno katalog nije bio pun sjajnih ponuda, i vidim po svom timu da je prodaja nije bila baš zadovoljavajuća, ali moja prodaja je bila na istom nivou, pa sam i ja kupila dosta stvarčica.

Avon Care višenamenski losion za lice, ruke i telo 750ml
 
Ovo je malo drugačije pakovanje standardne kreme, losiona, kako god, od 400ml. Sviđa mi se pakovanje, i gledala sam ga od kad se pojavio, ali nekako mi je ovo pakovanje bilo preveliko. Kako je mušterija poručila jednu kremu sa određenih strana, ja sam mogla ovaj losion da kupim za 179din. Zaista povoljno za 750ml.
 



 Planet spa maska za kosu sa maslinovim uljem 200ml

Čuvena maska za kosu, koju nisam koristila par meseci, pa kako je bila na akciji, odlučila sam se da je ponovo kupim. Planiram recenziju ove maske, nisam je još ni otvorila, malo da obnovim utiske, pa pišem post.
Platila sam je 389din.
 

Nutra effects hidrantna dnevna krema 50ml

Kao što sam javila na fb stranici, od Avon Srbija sam dobila ovu dnevnu kremu, i dnevnu kremu protiv prvih bora, za 35+ dame. Ovu testiram ja, a drugu mama. Kada budemo lepo isprobale, spremam vam recenzije. Ove kremice će se pojaviti u C6 katalogu. Hidrantna postoji i kao noćna. Ne sadrže parabene i štetne sastojke, skroz su na prirodnoj bazi.



Avon Care krema za ruke cocoa butter 100ml

Omiljena, skupljam zalihe. Recenzija klik, klik. 
Platila sam je 149din.
  





Anew clinical olovka za popunjavanje bora

Već dugo zagledam ovu olovku, čula sam pozitivne utiske o njoj, a nikako da je isprobam. Na beauty treningu na kom mogu prisustvovati avon dame i lderi, poručila sam ovu olovku sa velikim popustom. Uvek mi je bila malo skuplja, pa mi je drago da sam iskoristila ovaj popust. Namenjena je za popunjavanje bora smejalica, bora na čelu, koristi se ujutru i uveče, po preporuci Avon komapnije. Mada sam ja čula na jednom od treninga da je dobro koristiti je namenski pre šminkanja, jer ona namnjena za trenutno umanjenje vidljivosti bora. Videćemo, javljam utiske. Cena u c4 bila je 970din.




Clearskin tretman protiv akni sa salicionom kiselinom 15ml

Nisam imala nameru da kupujem ovaj tretman, jer nemam sreće sa ovakvim proizvodima, ali mušterija mi je pre neki dan silno nahvalila ovaj tretman, pa sam se odlučila da isprobam. U ponudi su bila dva tretmana za 449din, pa sam uzela jedan ja, a jedan ta mušterija. Ona kaže za 3h uništi svaku bubuljicu! Jedva čekam da isprobam. 




True Colour senka, nijansa Stone Taupes 5g

Kao što znate, obožavam ove senke. Na gore pomenutom beauty treningu sam je nabavila sa sjajnim popustom, mada mi nije hitno trebala nova paletica. :P Recenzije nekih paleti koje imam od ranije pogledajte ovdeovde - Berry Love. U C4 koštale su 569din.
 


Luxe karmin Warm Coral 3,6g

Uradiću vam recenziju ovog ruža, jer je ovo prvi Luxe ruž koji i imam, a i boja je neverovatna. Deluje roze, a kada se namaže nekako ide na koralno, ali lepu umerenu boju. Platila sam u internet ponudi 190din.



Glimerstick ljubičasti krejon

Ovaj krejon sam kupila kako bih ga koristila kao olovku za usne. Tražila sam odgovarajući ljubičastu boju za usne i nikako nisam mogla da je nađem. Onda sam naišla na sjajnu internet ponudu i odlučila da je nabavim i nisam se pokajala. Platila sam je 120din. 




Extra lasting senka gold gleam 

Nisam ljubitelj masnih senki, ali kako je ova bila na akciji 269din, nisam odolela. Odlučila sam se za ovu svetlu nijansu jer mislim da može biti super baza za dalje šminkanje, a i svi je hvale. 





Amorie naočare

Volim Avon naočare jer su vrlo kvalitetne, a nisam skoro kupovala nove. Platila sam ih u okviru ponude za avon dame 699din.
  


Hvala na pažnji! :)

8 коментара:

  1. Анониман29. март 2015. 15:42

    Moram i ja da pohvalim tretman protiv bubuljica, probala sam razne (oriflame, balea, essence, sudocream, ulje čajevca... ) ali jedini koji zaista djeluju su ovaj avonov i afroditin. Jedva čekam utiske za kremice, izgledaju obećavajuće.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Jaoj super, drago mi je da si i ti zadovoljna, čim se pojavi neka bubuljica, isprobavam. :)
      I meni deluju obećavajuće, stvarno. :)

      Избриши
  2. Ja sam uzela isto Planet spa masku za kosu sa maslinovim uljem jer ne pamtim kada je bila ova cena a želim je jako dugo i dve olovke za oči za 550 din , to mi je slabost :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Stvarno, uvek je preskupa, i zato nikako da je nabavim. Dobro smo kupovale. :)

      Избриши
  3. Koliko istih proizvoda imamo! Losion i Stone Taupes imam i volim, maska za kosu stiže mi sutra a naočale, ali one mačkaste s bijelim detaljima, dobila sam na Beauty Blog Day-u i oduševljena sam kvalitetom! Luxe ruževi su na super glasu tako da namjeravam nabaviti koji kad malo osiromašim sadašnje zalihe ruževa. :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hehe, drago mi je, mada nije teško jer ja imam dosta Avon proizvoda. :D Probaj, meni je ovo prvi i dopada mi se. :)

      Избриши
  4. Clearskin tretman imam koristila sam ga jedno vreme i delovao je, ali onda se je nesto desilo mom licu i odjednom su pocele da mi izlaze bubuljice tako da sam prestala da ga koristim. True Colour senke su fantasticne, imala sam bas ovu paletu i odlicna je, pogodna je za svakodnevno sminkanje, ali i za vecernji izlazak. :D
    Probala sam i Luxe karmine koji mi se nisu svideli, za mene preslaba pigmentacija.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Videćemo kako će se kod mene ponašati, moja koža je malo osetljivija..
      Meni je ovo prvi i dopada mi se, mada sam čula neke negativne utiske...baš o pigmentaciji kada je reč.

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...