недеља, 5. април 2015.

Avon četvorobojna senka Stone Taupes**

Zdravo svima. :)
I sami znate koliko volim Avon četvorobojne senke, pa sam vam i ranije pisala o njima, ovde i odvojeno samo Berry love.


Senka je upakovana u kartonsku kutiju crne boje, a unutar kutije se nalaze sve potrebne informacije.
U paleti se nalaze 4 nijanse senki, a ukupno proizvod ima 5gRok trajanja je 3 godine ili 2 godine od otvaranja. Ja neke imam i duže od toga, i kao što sam rekla ranije ne primećujem da se miris i struktura promenila. Naravno, ako se promeni, odmah bacite senku.




Senke se nalaze u plastičnom pakovanju, sa praktičnim ogledalcetom. Uz senke ide i aplikator, koji je običan, od kada koristim četkice, ne koristim aplikatore, ali ovaj stvarno nije loš. Pakovanje je vrlo kvalitetno, ne postoji šansa da se pokvari, meni su padala pakovanja koje imam više puta i ništa se nije dogodilo.
Senke su napravljene u Kini, što u ovom slučaju ne predstavlja problem, jer su po meni ovo najbolje senke na našem tržištu i koje sam ikada probala. Inače, ovo pakovanje će vam baš dugo trajati, prosto kao da se ne troše. 
Kvalitet ovih senki je na zavidnom nivou, i mogu reći da su ove palete moj omiljeni dekorativni proizvod. Senke se uopšte ne truse, a kombinacija boja je odlična. Inače sam ljubitelj paleti, nekako mi je tako lakše da se šminkam, nego da sad ja birkam nijanse iz mono senki. Traju celog dana, i bez baze, provereno. Još jedan veliki plus je što su odlično pigmentovane i lako se blendaju. Ja uglavnom koristim i bazu za senku, navikla sam, a i boje su tako intezivnije i sigurna sam da će sve biti na mestu tokom celog dana.


U paleti se nalaze 4 senke:
Broj jedan - svetlo krem senka sa sitnim sjajem, lako se blenda, dobro pigmentovana
Broj dva - šimerasta rozkasto bronzana senka, odlično pigmentovana
Broj tri -svetlija siva senka, najslabije pigmentovana od svih senki iz palete, ima sitne šljokice, lako se blenda
Broj četiri -  tamno siva nijansa sa sitnim šimerom, najpigmentovanija, lako se blenda.


Senkice bez baze




Od kada sam kupila ovu paletu, bukvalno samo nju koristim, odlična je i za dnevne i za večernje kombinacije. Ove senke su već par kataloga 569din, nekad ih možete naći i snižene na 400din, a nekada im je cena i oko 700din. Imate svakako moju toplu preporuku jer su ove senke fenomenalne, i ovo pakovanje će vam zaista dugo trajati.





Da li ste probali True Colour senke i kako ste zadovoljni?
Koje su vaše omiljene palete?
Hvala na čitanju. 

8 коментара:

  1. Imala sam bas ovu paletu, sjajna je, nijanse su predobre. :D

    ОдговориИзбриши
  2. Nisam probala ovu palatu, ali vidim da naše jutjuberke često pričaju o njoj. Ima divne boje! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Vrlo su kvalitetne ove četvorobojne palete, tako da ti preporučujem. :)

      Избриши
  3. Odlicno si opisala ovu divnu paletu :) Imam je vise od godinu dana, najvise sam potrosila br.3. Preporucujem je onima koji vole diskretne, neutralne nijanse :) Nisam ih probala bez baze ali ti verujem da su postojane i bez nje. Imam i Purple Haze, ali cinjenica je da Stone Taupes paletu cesce koristim :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. Slazem se, vrlo su postojane i bez baze, mada ja volim da uvek koristim i bazu. Purple haze mi je nekako previse ljubicasta. :/
      Poz!

      Избриши
  4. Ovu senku još nisam probala ali one druge četvorobojne isto su mi super :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...