недеља, 5. април 2015.

Foot works beautiful lavanda krema za pete**

Dobar dan svima. :)
Celog dana predviđaju kišu koja nikako stvarno da padne, bar kod mene nije, a ceo dan je nekako sumoran i siv. Predpostavljam da većina vas odmara kod kuće uz neki spa ritual, pa je pravo vreme da vam donesem priču o ovoj fenomenalnoj kremi za stopala. 

Ne volim miris lavanda, uvek mi je nekako bio prejak, gušio me je, pa sam izbegavala, a i danas izbegavam proizvode koji imaju miris lavande. Pre više od pet godina u nekom beauty časopisu sam naišla na članak o pedikiru i tamo prvi put čula za masku za stopala. Kao zaljubljenik u Avon (tada još uvek nisam radila sa Avon proizvodima), odmah sam prelistala katalog i jedina maska za stopala bila je Foot Works maska sa mirisom lavande. Naručila sam je bez razmišljanja, a miris ne da mi nije smetao, već sam i dan danas verni fan ove maske za stopala, a i isprobala sam ostale proizvode iz ove linije.

Kao prvo tu je bio piling, kao i fenomenalna kupka za stopala kojih više nema u ponudi. Na red je došla i ova krema i tada sam se zaljubila u nju. Pored ovih proizvoda postoji i balzam za stopala sa mirisom lavande, koji još uvek nisam isprobala.

Krema ima klasično belo pakovanje, napravljeno od čvrste plastike, a proizvod nema zaštitnu foliju između teglice i poklopca. Krema ima fenomenalnih 150ml. Meni je ovo pakovanje vrlo praktično, upotreba je olakšana, jer smo svi uglavnom navikli na kreme koje su u tubici. Veličina je takođe važan faktor, jer je duplo veća od večine foot works krema za stopala. Inače, u ovakvom pakovanju Avon ima u ponudi i običnu neutralnu kremu, koja je sasvim okej, ali ne miriše nešto i kremu sa ši puterom koja se meni ne dopada jer je lagane strukture.



Struktura ove kreme je srednje gustine. Krema je dovoljno gusta, ali nije premasna, da ne može da se lepo razmaže. Ostavlja neki fini sloj na koži nakon što upije. Upija dovoljno brzo, a ja je koristim nakon pedikira ili uveče, tako sam navikla, da mažem stopala u krevetu. Miris je blag, oseća se lavanda, ali vrlo umereno, meni se taj miris vrlo dopada, nekako je blag i osvežavajući. Krema je svetlo ljubičaste boje, meni se boja baš dopada i privlači nekako, s obzirom da je pakovanje jednostavno.




Krema ostavlja kožu stopala mekom i hidriranom. Imam utisak da sadržava neku vlažnost koža nakon korišćenja i sprečava pojavu grubih peta. Ja nisam neko ko ima ozbiljnih problema sa stopalima, jer redovno radim pedikir, ali mislim da je ova kremica pogodna za suva stopala jer će im pružiti odgovarajuću hidrataciju. Naravno, predhodno je potrebno da uradite pedikir, nema ništa bez toga, kreme služe kao preventiva.



Evo sastojaka, kome znači:




Da li volite Avonove kreme za stopala, koju ste isprobali? 
Neka vaša preporuka za dobre mazalice za stopala?


Hvala na čitanju! :)

6 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...