четвртак, 14. мај 2015.

Moja kupovina Avon C06***

Zdravo drage moje,
Neću dosađivati sa uvodom, jer ovde smo da vidimo šta sam ja to kupila u Avon kampanji C06. Poslednjih par kataloga manje kupujem, pa ni u ovom nisam puno, umerenost pre svega. :)





Solutions Truly radiant gel za okoloočnu regiju

Probala sam ranije kremicu za okoloočnu regiju iz Solutions hydrations linije i bila zadovoljna, a trebala mi je nova kremica, pa sam se odlučila za ovaj gel. Truly radiant linija je inače odlična, čini kožu blistavom i koriguje neke probleme na koži. Ovaj gel je namenjen za smanjenje podočnjaka. Nemam neke velike podočnjake, niti kesice, ali jednostavno ovo je gel na koji sam naišla i odlučila da je probam. Nadam se da će mi adekvatno hidrirati taj deo, pa da neću morati da kupujem i neku kremicu. Ako vas zanimaju utisci, pišite u komentarima. Solutions kolekcija polako izlazi iz Avon ponude, pa ovog gela i nije bilo u katalogu, već u neto ponud - 249din.
 

Advance techniques argan oil sprej za sjaj kose

Šmekala sam uvek ovaj sprej u katalogu, ali mi je nešto bio skup s obzirom da obećava sjaj kose, ništa specijalno. Zbog internet ponude, koja je bila pristupačna - 200din, odlučila sam se da ga kupim. Kosa stvarno sija, i lepo omekšava kosu. Ne raščešljava je, ali je kosa generano od ovog spreja manje mrsi. Moja kosa se inače masti brže, perem je na 3 dana, do 4 najviše, a ovaj proizvod mi nije zamastio kosu. Nadala sam se da raščešljava pa da ga koristim na mokroj kosi, kao one prskalice što volim, ali ovaj sprej se koristi isključivo na suvoj kosi. Ne ispira se. Mala mana je pakovanje, nekako mi je malo, trebalo bi bar 150ml da bude, po meni. 
 

Naturals gerber i limun sprej za telo

Volim ove Avon mistove za telo. Skroz su super, miris dugo traje, lagani su, dugo traje pakovanje, mada veliko nije, ranije je bilo 125, sada 100ml. Kako mi je Vanila sprej iz ove kolekcije na izmaku, odlučila sam se za novi, i to za ovaj limun i gerber zbog  osvežavajućeg mirisa. Platila sam ga 179din.
 

 Extra lasting totaly twig ruž za usne

Ovaj ruž je tamnije boje mesa, mislila sam da je svetliji, mada mi i ovako odgovara. Swatchevi sa interneta su delovali svetlije, ali sve je to do boje usana. Probala sam jednom ruž i za sada sam zadovoljna, posebno trajnošću i pigmentacijom. Javljam utiske kad malo još isprobam. Platila sam ga 219din.
 


Kako vam se dopada moja kupovina?
Šta ste vi kupile u C06? :)
Ako ste isprobale neki od ovih proizvoda, pišite mi vaše utiske. 


Hvala na pažnji! :)

7 коментара:

  1. Sprej za telo je sjajan, ima odlican miris. :D

    ОдговориИзбриши
  2. I ja sam sprej za kosu narucila i bas mi odgovara, imam lokne pa mi treba dodatni sjaj, a i primetila sam da mi se stvarno manje mrsi kosa. :)

    ОдговориИзбриши
  3. I ja sam sprej za kosu narucila i bas mi odgovara, imam lokne pa mi treba dodatni sjaj, a i primetila sam da mi se stvarno manje mrsi kosa. :)

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...