понедељак, 14. јул 2014.

Moja kupovina, Avon #C10 #2014

Zdravo dragi ljudi,
Ovaj post dolazi nešto ranije nego inače, jer putujem uskoro, pa sam odmah poručila prvi dan sve potrebno za sebe.  I dalje nije to ogromna kupovina, ali opet je veća nego u C8 i C9.
C11 mi se dopada više nego prethodni katalozi, pa jedva čekam da poručujem iz njega. :D
Uslikala sam sve na brzinu jer sam u gužvi, pa se izvinjavam ako neke sličice nisu adekvatne. :P

**Naturals set, nar i mango

Volim naturals kolekciju, pisala sam o njoj bezbroj puta. Trebao mi je ovaj sprejić za leto, a ovo je moja omiljena linija, još kada sam videla da je u setu na akciji, što da je ne iskoristim.
Ceo set plaćen je 399din

**Advance Techniques Silk, regenerator, 250ml

Trebao mi je regenerator, a ovaj još nisam isprobala, pa sam ga uzela zbog testiranja. Probala sam jednom na kosi serum iz ove kolekcije, a čula sam i brojne pozitivne komentare, tako da verujem i da je regenerator dobar. Trebalo bi da omekša kosu, da ona bude kao svila i lakša za oblikovanje. Kada ga budem isprobala, javljam rezultate. Inače, razmišljam da u krug kupujem sve regeneratore iz At kolekcije, isprobavam ih lepo i na kraju ih predstavim u jednom postu, šta mislite o tome? :)
Plaćen je 199din.

 

**Simply Delicate, refreshing, intimna kupka, 300ml

Kupila sam ovu kupku u C5,klik. Onda sam je prodaja jednoj mušteriji jer joj je bila hitno potrebna, a sada je meni konačnoo potrebna nova pa sam se opet odlučila za ovu refreshing. Ove intimne kupke traju baš dugo, i vrlo sam zadovoljna njima. Ovu konkretno još nisam isprobala, ali eto, biće prilike. Nekako puno očekujem od ove i mislim da je ona najbolja u Simply Delicate kolekciji.
Plaćena je 249din.

**Foot Works, beautiful krema za pete, 75ml

Kupila sam je zbog niske cene (opet!). Volim da koristim popuste i akcije u Avonu, mnogo se uštedi tako. Koristila sam je ranije i fino se pokazala. Blag miris, omekšava, dovoljno je gusta..sve u svemu, zadovoljna sam. Nije mi sad neophodna nova kremica, ali dobro je imati ih u zalihama, što zbog sebe, što zbog poklona. :)
Plaćena je 129din.

**Naturals, kajisija i šea puter, sprej za raščešljavanje, 150ml

Ovaj sprej imam trenutno, ali ide sa mnom na more, pa se nadam da će biti poitrošen tamo. A kako bez ovih sprejeva za raščešljavanje ne mogu, morala sam da obezbedim sebi zalihe kada se vratim u grad. Ovaj sprej odlično raščešljava kosu, omekšava je, i rekla bih i da poboljšava njeno stanje. Uvek ga koristim sa još nekim proizvodima, pa ne mogu sa sigurnošću tvrditi da ovaj proizvod vidno utoče na moju kosu, ali ono što mi je najbitnije je da je raščešljava posle pranja, jer se užasno mrsi. Inače mislim da je ova Naturals linija sa kajisijom i šea puterom vrlo dobra. Nosim na more i leave in tretman.
Cena u C10 je 199din.

**Viola minđuše

Imam prsten iz ove kolekcije klik.  Pojavila se ova kolekcija u nekom mini katalogu, i onda je više nije bilo. Tako sam se kajala štoo nisam uzela i minđušice. Kada sam ih videla u neto ponudi bila sam najsrećnija na svetu, još sam naručivala prvi dan i sigurna sam bila da će biti moje!
U neto ponudi, plaćene su 249din.
Šta ste vi kupili u C10? :)
Hvala na pažnji! :)

9 коментара:

  1. Imamo iste mindjuse! ^_^ :D
    Super stvarcice!
    Sprejevi za rascesljavanje su mi uvek bili primamljivi, nekako lepo i mirisu i imala sam davno jedan koji je skroz ok bio. To sam planirala na more da nosim, zaboravila da kupim. :o
    A tu rozu liniju za kosu svi zivi hvale! :) Mozda probam u buducnosti, kao i uvek, ja na "zurku" uvek poslednja stignem. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Divne su. A tek prsten! :)
      Hvala. :)
      Hehe, pa dobro kad je više njih zadovoljno, valja se onda isprobati. Što je sigurno, sigurno je :)
      Hvala na komentaru. :)

      Избриши
  2. Oduševljena sam avon sprejevima, mirisom, postojanošću, koristim svoj svaki dan, a potrošila sam nešto više od pola :) ne mogu im naći manu!
    Te intimne kupke dugo mjerkam, mada uvijek imam neki prioritet i nikako da ih kupim..
    I pitanje, ti sprejevi za rasčešljavanje, da li se miris zadržava u kosi? Davno sam naručila sprej za kosu koji je diiivno mirisao i miris se zadržavao danima, sad ne znam je li to taj? :/

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ti sprejevi se baaaš sporo troše. :)
      Zadržava se generalno, ali nije mu to glavna funkcija. POstoji još sprejeva u okviru Naturals linije koji su za osvežavanje kose, i njihov miris se dugo zadržava, tako da si verovatno koristila neki od njih.
      Hvala na komentaru. :)
      Pozdrav!

      Избриши
    2. Moguće, svakako ću ih potražiti :) Hvala ti puno. :)

      Избриши
  3. U C10, svašta... :D Caribian paradise taoletna voda i sprej- fenomenalno mirišu, kao Bali Bliss koji je bio pre par godina u ponudi, mnogo sam bila srećna kad sam ih uporedila i shvatila da su skroz isti (doduše Bali bliss je ima malo intenzivniji miris)! Dalje, Sparkly Citrus taoletna voda, odlična i osvežavajuća, super sa letnje večeri, Forbidden mi se takođe dopao, Mailie torba je dovoljno velika za sve... Sve u svemu, odlična kupovina!

    ОдговориИзбриши
  4. Анониман16. јул 2014. 19:24

    Tek treba da vidim sta da odaberem,nije lako:D Znam da sigurno uzimam ruz Pure Peony iz UCAbsolute linije,mleko za skidanje sminke(str 86),balzam za kosu sa svilom,a mozda i neku novu jednobojnu senku(ti bese imas Soft Vanilla?).Ova brosura je fenomenalna! Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Nemam ja te senkice :'(
      ali verujem da su i te senkice dobre.
      hvala na.komentaru :-)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...