четвртак, 10. јул 2014.

Potrošeni proizvodi, br.1

Zdravo još jednom.
Danas sam našla vremena pa sam vam zato i priredila par novih postova. Danas sam vam već pisala o Must Have ponude C10 i Nega i zaštita kože tela na moru.
Dugo sam izbegavala pisanje posta o potrošenim proizvodima, jer mi je to nekako bilo čudno, ali volim da čitam ovakve postove. Skupljala sam ambalaže neko vreme, i sad pred put rešila da odradim prvi ovakav post. Naravno, desilo se i da sam neke od potrošenih proizvoda bacila sasvim slučajno (uglavnom šampone, kupke, dezodoranse) pa se nadam da mi nećete zameriti.
Zamislila sam ovaj post kao ukratko predstavljane ovih proizvoda i konstatacija da li bi ih ponovo kupila ili ne.
Da ne dužim puno, predstavljam vam moje kozmetičke potrošene proizvode:

Kosa

*Naturals šampon badem i avokado, 250ml

Rekla bih da je ovo možda i najbolji Naturals šampon. Namenjen je za normalnu kosu, fino je opere, ne otežava je, super miriše. Cena je pristupačna, od 150 do 250din. Sigurno ću kupiti ovaj šampon ponovo, s tim što volim da menjam šampone, tako da kada dođe red na njega. :)

*Planet Spa maska za kosu, Heavently Hydration, 200ml

Ovo je ujedno moja omiljena Planet Spa linija, a i omiljena maska ua kosu. Sadrži maslinovo ulje, sjajno miriše, namenjena je svim tipovima kose, radi pogađate, hidratacije. Posle upotrebe kosa je mekana, laka sa oblikovanje, sjajna i na dodir savršena. Ovo mi je ko zna koje pakovanje po redu. Cena varira, najbolje je iskorisiti ponudu 2 Planet Spa proizvoda za 799din, a zasebno je na akciji oko 500din npr. Sigurno ću je kupiti ponovo.

Telo:


*Naturals losion, nar i mango, 200ml

Volim ove losione, fino mirišu, lagani su, hidriraju super, baš su nekako za leto. Iznova ih kupujem, a nar i mango mi je omiljeni. Evo baš mi sad stiže ceo taj set u C10. Inače u C10 set: lisoin, gel i sprej košta 399din. Inače ovaj losion možete nabaviti za oko 200-250din.

*On Duty Ivisible dezodorans, 150ml

Imam problem generalno sa dezodoransima da ne mogu 2 dezodoransa za redom da koristim ista jer onda nema efekta. Čak se nekada to odnosi na iste proizvođače. Ranije sam koristila ove On Duty dezodoranse i bila zadovoljna. Pa ih je Avon povukao, i vratio skoro i uzela sam ovaj i ne dopada mi se. Prvo miris je težak i čudan. Drugo, posle kratko vremena više nije bilo efekta. Znojila sam se i pojavljivao se neprijatan miris. Možda je okej koristiti ga kada nije leto. Ne ostavlja fleke na odeći, to jeste. Cena 200-300din. Neću ga sigurno uzimati ponovo.

*Solutions, Cell Break 5D

 Mislim da su Avonove kreme za celulut dobre. Ova se pokazala super uz neke još dodatne stvari protiv celulita, nisam samo nju koristila. Pakovaje je praktično, tekstura dobra. Ja nešto i nemam celulit, pa nisam baš osoba koja vam može reć više o ovome ali rezultati se vide. Koža je zategnutija, mekša i celulit se smanjio. Krenula sam da koristim još jedno pakovanje, ali sadrži AHA kiselinu koja može povećati osetljivost na Sunce, pa sam je sada zamenila drugom kremicom dok se ne vratim sa mora. Cena je oko 500-800din. Kupila bih je ponovo, na akciji.

*Planet Spa, Blissfully Nourshing, 75ml

Krema za pete i ruke, meni se pokazala kao odlična. Miris je malo slađ i intezivniji ali se brzo naviknete. Odlično neguje, ruke i stopala su vidno omekšani. Sviža mi se i što je ovakvo pakovanje, vrlo je praktično. Cena je oko 300-400din uglavnom, ali ja kad sam je uzela bila je akcija za 150din. Sigurno bih je ponovo kupila.
Lice:



*Solutions, hydra radiacne tonik, 200ml

Ove kolekcije više nema, ja sam tonik nabavila u neto ponudi. Naslednik ove kolekcije je truly radiant, a tu kolekciju baš volim. Mislim da je ovo super tonik, baš onako lagan, ne isušuje kožu, a čisti je i to odlično.
Cena Solutions tonika je obično 300-400din. Kupila bih ga ponovo, nekom prilikom.

*Clearsking, sredstvo za čišćenje protiv mitisera, 125ml

Ovo sredstvo koristim dugo, jer imam problem sa mitiserima na nosu i bradi. Ima sitne granulice koje odlično čiste. Malo je jači pa ne znam kako bi se ponašao na celom licu kod onih koji imaju masnu kožu ili kombinovanu. Za nas sa normalnom kožom sigurno nije za celo lice. Miriše onako intezivnije zbog Salicione kiseline. Zamerka mi je što je pakovanje preveliko, ja sam ovo trošila skoro 3 godine, i na kraju bacam i ako imam još proizvoda. Ali kupila sam novi. Cena oko 300din, ali nekad u setu jeftinije. Kupila bih ga ponovo, svakako. Imam i masku iz ove linije.

Sun+, krema za lice spf 30, 50ml

Koristila sam ovu kremu i pre dve godine i onda sam je i prošle godine kupila, ostalo mi je malo pa sam je koristila tokom proleća i početka leta ovde u Beogradu. Super je krema, lagana, namenjena normalnoj koži,  fino miriše, štiti i lagano hidrira.Cena je oko 450din kad je na akciji. Kupila bih je ponovo, ove godine sam nabavila sa efektom hlađenja.


Šminka
Maskare sam sačuvala zbog četkica, nisam ih ovoliko koristila, koristim jednu po jednu. :D

*Aero Volume maskara, 7ml

Ova maskara je pri prvom kori šćenju bila lagana a super, u smislu da je baš za leto, ne otežava trepavice. Onda sam skontala da kada se namaže jedan sloj ove, i još jedan sloj neke druge maskare dobija se odličan efekat. Ali posle nekog vremena ova maskara se dosta osušila, a inače je suvlja od drugih maskara, jer ima taj aero efekat. Tako da ne sviđa mi se. Četkicu čuvam, cena je oko 400-500din. Neću je ponovo kupovati.

*Infinitize maskara, 10ml

Pored SuperShock maskare moja omiljena iz Avona. Radi sve što kažu, podiže, daje gustinu, dolazi do svake četkice. Četkica je fantastčna! Baš sam je pre neki dan oprala pa ću okačiti na fb stranici sliku čiste četkice. Baš je fantastična, nikada nisam videla takvu četkicu. Malo učvrsti previše trepavice ukoluko se pretera, to je jedina zamerka. Cena oko 300-400din. Kupila bih je ponovo, naravno,!

*SuperShock Max maskara, 10ml

Dobra maskara, pravi odličan volumen. Nešto je lošija za moje trepavice od SuperShock maskare, ali svakako joj dajem visoku ocenu. Cena je 300-400din. Čuvam četkicu. Kupila bih je opet.

*SuperShock maskara, 10ml

Ovo je prava maskara za volumen. Daje baš intezivan volumen, ne stvara grudivce, ne razmazuje se.. Volim takve maskare jer želim volumen, sa dužinom nemam problem. Čuvam četkicu. Cena je 300-400din. Kupila bih je odmah sutra! :D

*Avon Magix podloga za lice, 30ml

Nisam neko ko često maže pudere, pa tako i nisam baš savetnik za pudere, ali sam sa ovim zadovljna. Tekstura mu je nekako baršunasta, prekriva srednje, fino miriše, solidno je postojan, sa puderum u kamenu odličan. Cena 300-400din, ja sam ga i manje platila u neto ponudi. Zato sam ga i kupila, uvek kupujem puder koji je džabe u Avonu jer ih ne koristim često. Kupila bih ga ponovo ako bude na akciji.

*Extra lasting ruž za usne, Cappucino

Ovo je staro pakovanje ovog ruža koje je sada promenjeno na standardno, i super što je tako jer mi se ovo ne dopada. Nisam ni potrošila ovaj ruž, ali dugo ga imam i počeo je čudno da miriše ali mu nije istekao rok. Tekstura je čudna, previše je suv, pravi onako one grudvice kada se nanosi, ali sam imala prilike da isprobam novu varijantu, i daleko je bolji. Ovo staro pakovanje ne bih kupovala, novo bih.

*Deborah rumenilo, Mogano

Sad tek shvatam da sam ovo rumenilo slikala zajedno sa Avon proizvodima. :D Ovo rumenilo traje i traje, nikako da nestane, i sad ga i dalje ima ali bacam ga. :D Boje su super, postojan je. Na blog saleu koji smo organizovale u Maju sam kupila istu ovu nijansu, pa ga sad imam za naredni period što je sjajno. Stvarno sam se navikla. :) Cena mislim da je oko 600-700din. Ne znam nisam kupila ovaj, dobila sam. Kupila bih ga opet, sigurno. Mada verovatno drugu nijansu. :)


 

*Pastel Pink lak za nokte, 12ml

Ovaj lak je super, mada ga je amam više koristila. Meni ova boja stoji leti i na nogama, inače mi je nekako, kao kreč lak da sam stavila. Ne bih kupovala ja lično više ovu nijansu.

*Proizvodi koji nisu iz Avon ponude

Ovde predstavljam neke proizvode koje sam potrošila, a nisu iz Avon ponude, da bi post bio zanimljiviji.

*Nivea, creme coconaut kupka,250ml

Ova kupka je očajna. Sem mirisa, ništa mi ne odgovara. Tekstura nije neka, a što se tiče osnovne funkcije kupke, a to je da nas očisti od neprijatnih mriisa i sl, ova kupka to ne radi. I dalje osećam miris dezodoransa nakon korišćenja. Iskreno kupila sam je samozato što je Nivea bila na akciji u Lilly-ju, i pokajala se. Plaćen je 189din. Neću ga više kupovati, ni ovaj, niti bilo koju Nivea kupku, baš sam razočarana.

*Balea, gel seme grožđa i pistaći, 250ml

Ovo je prva Balea kupka koju sam probala. Savršeno miriše i neguje. Tesktura je odlična, baš mi se dopada i zbog toga sam kupila jo 2 neke Bale kupke. Mislim da ću od sada pretežo Baleu koristiti za tuširanje. Plaćen je 149din. Kupila bih i ovaj miris opet, sigurno.

*Balea, mleko za skidanje šminke, 200ml

Uvek koristim mleka za skidanje šminke, bilo mi je potrebno novo, ovo je bilo na akciji u tako sam ga kupila. Sjajno je. Odlično skida šminku, fino miriše i bočica dugo traje. Sada baš opet koristim isto mleko, prija mom licu. Plaćeno je oko 150din.

*Oriflame Feet up heel repair, 75ml

Ova krema za pete namenjena je za ispucale pete. Mislim da je to najbolja krema za pete iz Oriflame-a koju sam probala. Odlično neguje, pete su nakon korišćenja mekane i tako i ostaju. Košta oko 200din Kupila bih je ponovo.

*Oriflame, piling za ruke, 75ml

Ovaj piling odlično sređuje ruke, omekšava ih i divno mirše. Ali ovo pakovanje je preveliko, mom je istekao rok i moram sad da ga bacim. :( Nema ga više u ponudi. Kupila bih ga opet ako bi bilo u manjem pakovanju.

*Oriflame,Milk & Honey krema za telo, 250din

Sjajno miriše i divne je teksture. Baš dobro neguje, nakon korišćenja na koži ostaje neki kao zaštitini sloj. Koža je dugo mekana, negovana i mirisna. Pakovanje je vrlo praktično, i sačuvaću ga za neke druge stvari. Košta oko 300-400din. Kupila bih ga ponovo.


Da li ste isprobali nešto od ovih proizvoda?


Hvala! :) 

12 коментара:

  1. Bome... :D
    Niveu sam i ja uzela samo zbog mirisa, koristim je trenutno. :D
    I slazem se za Aero maskaru. I moja je otisla u kantu... :/
    Ali Planet Spa krema ( za ruke noge i laktove ) je predivna, predivna! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Niveu mržim! :( Inače su mi njihovi proizvodi nekako neprijatnog mirisa. :/
      Šteta, mogla je biti odlična maskara.
      Jeste. Odlična!
      Hvala na komentaru :)
      poz!

      Избриши
  2. Niveine kupke su očajne.. izbacila sam sve niveine proizvode iz upotrebe, reklamiraju se kao najbolja preparativa u svijetu, a u sastavu imaju gomilu smeća i svakog parabena poznatog ljudskom rodu. Pft.
    Voljela bih probati avonovo sredstvo protiv mitesera, nekako mi njihovi proizvodi za lice izgledaju obećavajuće :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Baš tako. U medijima se prikazuju kao da su top 1 proizvod na svetu, a meni većina njihovih stvari koje sam probala ne odgovara. :/
      Probaj svakako, ja imam i masku iz iste kolekcije i odlična je za mitisere. Probala sam i tonik, malo je prejak, ali sam koristila samo na nosu i kad koristim sve zajedno ima dobar efekat. :)
      hvala na komentaru.
      Pozdrav!

      Избриши
  3. Анониман10. јул 2014. 22:50

    maska za kosu od maslinovog ulja - solidna maska, često je kupujem kad je na sniženju, i vrlo sam zadovoljna efektom koji ostavlja na kosi, daje lijep sjaj i zagladi kosu.
    gel protiv mitesera - meni lično jedan od omiljenih gelova, stvarno djeluje na akne i mitesere, potrošila sam 3-4 pakovanja do sad i stvarno odličan gel, toplo preporučujem.
    supershock maskara - najbolja maskara IKAD! daje volumen, ne pravi grudvice, ne razmazuje se, ugodna je na očima, lako se skida itd. enough said! ^^
    sve u svemu, Avon ima dosta kvalitetnih proizvoda.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svakako da ima, samo ih treba pronaći, ono što je po meri. Problem kod prodaje kroz kataloge je da neko poruči slučajno prvi put nešto, pokaže se kao loše za tu osobi i onda se stvori neki negativan stav.
      Treba dati Avonu priliku. :)
      Hvala na komentaru.
      pozdrav!

      Избриши
  4. Imala sam Aerovolume maskaru i isto sam ostala razočarana njezinim brzim sušenjem... Šteta, inače mi je bila super. :) Super post, btw. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Izgleda svi imamo isti problem sa njom. :/ A dobra je četkica...
      Hvala puno! :)

      Избриши
  5. Daaa :), više njih. Omiljeni nar i mango- naručila ponovo, SPA maska za kosu- fantastična, On Duty Ivisible dezodorans koristim trenutno i nisam zadovoljna.. Oriflame Feet up heel repair- krema za naprednu negu stopala i slažem se da je najbolja od svih ponuđenih u katalogu, u sledećem katalogu dostupna za 199din i biće ponovo moja. M&H- obožavam, imala sam celu kolekciju i za negu lica i za negu tela i savršena je, retko koji proizvod mi tako nahrani kožu, u klasi mi je po stepenu nege sa SPA buterima iz avona. Interesuje me cellu break 5D, cena je pristupačna, može li nešto više o njemu :)? Hvala :*

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja još uvek testiram, posle druge tubice se može nešto reći..za sada sam kao što sam rekla zadovoljna.
      hvala na komentaru. pozdrav! :)

      Избриши
  6. Анониман14. јул 2014. 00:44

    Super je post! Od nara i manga imam sejk-divan,a od maskara sam probala Supershock(izuzetna je) i SupershockMax braon-crnu(nije losa ali vise mi je za dnevnu varijantu,ne daje mi neku gustinu),imam i Balea mleko za skidanje sminke (s organskim krastavcem) i odlicno je.PS-stigao mi je Ultra beauty ruz Rose Wine i stvarno je lep kako si rekla,evo da serujem info koga zanima:)-kremast finis,dobra pigmentacija,trajnost solidna,bez isusivanja,ma super je! Pisi i ubuduce ovakve postove,dobro ti ide:) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni se taj šejk još više dopada nego losion, ali nema ga trenutno :(
      Jaoj, Drago mi je mnogo da sam pomogla! :) Ja imam više nijansi tih UB i svi su nekako baš super, neutralni..za dan :)
      Hvala ti puno! Pisaću, vidim da je čitan post. :)
      Pozdrav! :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...