четвртак, 6. новембар 2014.

Moja kupovina Avon #C15 #2014 **

Moram priznati da su moje kupovine poslednjih kampanja malo utanjile, a razlog tome je što ne želim da se zatrpavam proizvoda, već polako da trošim sve redom. Pisala sam na fb stranici bloga o tome koliko određenih proizvoda imam na zalihama. Priznajem da su se zalihe smanjile, ali ja sam ih odmah dopunila. :D Šta ću kada volim kozmetiku.
U ovoj kampanji sam kupila neke proizvode koji mi trebaju, a neke zbog akcije. Kampanja C16 mi je fascinantna, i u njoj planiram da nabavim gomilu novih proizvoda, što preporučujem i vama.
Pozivam vas ovim putem da pročitate i moj predhodni post, izveštaj o trošenju proizvoda u okviru projekta Potroši 6 do Božića -- klik.



*Colour Trend Puderi u kamenu*

Moje mušterije često uzimaju ove pudere, a mnoge nove me odmah pitaju za njih. Moram priznati da sam ih izbegavala, a i onako sam imala Luxe puder u kamenu koji mi je trajao 2 godine. Kako sam ga skoro potrošila, odlučila sam da nabavim ovaj colour trend, odnosno da ga isprobam. Znala sam da mi svetlija nijansa odgovara, ali zbog pristupačne cene odlučila sam se za obe nijanse, i planiram da tamniju koristim za konturisanje. Par puta sam ih do sada koristila, tamniji za konturisanje, a svetliji za fiksiranje korektora i moram reći da sam poprilično zadovoljna kvalitetom. Šminka je stajala na mestu što je najvažnije. Moja koža nije masna, pa ne znam da li pomaže kod sjaja koji se pojavljuje kod masne kože. Postoji i varijanta za matiranje, pa najbolje da taj nabavite. 
Ovaj "običan", dolazi u dve nijanse Tranlucent i Translucent tan. Prva je svetlija, a druga tamnija. Dobijate 10g proizvoda u preslatkom veselom pakovanju, kvalitetne izrade. Proizvod se nalazio u kartonskoj kutiji, ali sam ja moje bacila. Dobija se i sunđerčić, kao što vidite.
Cena u C15 je 309din.
 




* Premier Luxe set*

Ovaj set je sjajan za poklon, pojaviće se u kampanji C16, i svima ga preporučujem. Set je upakovan u prelepu elegantnu kutiju. U okviru seta se nalaze Premier Luxe parfem u standardnoj veličini, Premier Luxe mini parfem i Avon Luxe Volume maskara caviar black.




Parfem Premier Luxe sam pominjala u ovom postu. Tu se našli Avon miris koje sam tada imala, a u medjuvremenu sam nabavila još neke. Ja prvu bočicu ovog parfema i dalje imam, potrošeno je nešto više od pola, ali s obzirom na akciju odlučila sam se da sada uzmem ovaj set. Mini miris je praktičan za putovanje ili tašnu.


Avon Luxe maskara je takođe trenutno ona koju koristim, a kako je pri kraju, a odgovara mi, taman mi je ovaj set dobrodošao.


Cena ovog seta je u ponudi za Avon Dame bila 1290din, a u C16 cini mi se da je 1890din.


Zamolila bih vas da me zapratite ako želite i na istagramu: @anin_avon_kutak.



Šta ste vi kupili u C15? Jel se spremate za C16? :)

Hvala na pažnji! :) 

2 коментара:

  1. Mozes li mi reci,da li ta tamnija nijansa Colour Trend pudera "vuce" na zutu nijansu?Zapravo zelim pitati, da li je moguce konturisati sa njim?

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Da, ja sam uzela ovu nijansu jer je musterija odustala, tako da je bas i koristim za konturisanje. Nije previse intezivan, pa ne znam kako ce se ponasati leti, ali ovako zimi mi je taman. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...