недеља, 16. новембар 2014.

Potrošeni proizvodi br. 3

Nije prošlo ni 2 meseca od poslednjeg posta ovog tipa, klik ovde, ali proizvoda se nakupilo više nego u prva dva posta. Verovatno je takav period za trošenje, a možda sam i više proizvoda sačuvala. Uvek se dogodi da nešto bacim naravno, zaboravim da ih skupljam. Kesa je sada prenapunjena, tako da nema više čuvanja. :)

Kao i uvek prvo idu Avon proizvodi, pa ostali. :)



Proizvodi za kosu naravno, kod mene uvek u najvećoj količini, pa idemo redom.

*Planet Spa vruće ulje za kosu sa maslinovim uljem*

Ovo ulje je fenomenalna stvar. Odlično omekšava kosu, a koristi se tako što se pre pranja kose stavi pod mlaz vrele vode, a kada se ugreje nanese na kosu pre šamponiranja, ostavi par minuta i to je to. Potrebna je mala količina proizvoda, tako da vam ovih 50ml dugo traje. Savršen je proizvod za letnji period ili zimski, kada nam je kosa suvlja. Posle vam pakovanje ne treba, već samo regenerator.
Kupila bih ga uvek ponovo, a cena je oko 400-500din obično.

 *Naturals šampon sa čičkom za jačanje kose*

Kao što sam ranije pominjala uvek menjam šampone, i rotiram, jedno pakovanje blažeg, pa onda jedno pakovanje jačeg. Ovo je okej šampon, koji stvarno jača kosu i omekšava je. Lepo je očisti i ne masti je. Meni skroz odgovara, ali kako menjam, videćemo kada će sledeći put doći na red.
Cena je od 150 do 250din.

* At regenerator Silk*

O serumu iz ove kolekcije pisala sam ranije ovde.  Ovim regeneratorom nisam naročito oduševljena. Mislim da je pogodniji za nekog sa ravnom kosom, jer taj efekat svile stvarno postoji, ali moju talasastu kosu previše zagladi. Pri tom naglašeno je da je efekat 24h, tako da ovo nije pravi hidrantni regenerator na koji sam navikla.
Ne bih ga kupila ponovo, a cena je od 150 do 300din.

*At šampon Argan Oil*

Pisala sam o serumu iz ove kolekcije, u navedenom postu gore kod regeneratora Silk. Ovo mi je jedan od omiljenih at šampona. Odlično regeneriše i omekšava kosu. Prija mi u ovom jesenjem periodu.
Kupila bih ga ponovo, cena je od 150 do 300din

*At maska za kosu sa Agranovim uljem.

Detaljna recenzija ove maske nalazi se ovde. Sasvim dobra maska, odlično se kombinuje sa uljima.
Kupila bih ponovo, cena je oko 300-400din.



*Avon Care glicerinska krema za ruke*ž

Detaljnu recenziju pročitajte ovde. Najbolja krema za ruke u Avonu.
Kupujem je uvek, cena je od 100 do 180din.

* Planet Spa puter za telo za cvetom lotosa*

Planet Spa je moja omiljena kolekcija, a ove putere za telo posebno volim. Sa cvetom lotosa je moj omiljeni. Fantastično miriše, sjajne je strukture, odlično omekšava kosu, kremasto/pufnaste je struktrue i brzo upija. Svakom ga preporučujem uživaćete koristeći ga.
Kupila bih opet, i ovaj i sve ostale kreme za telo Planet Spa. Cena varira od 350 do 600din.

*Planet Spa maska za lice white tea*

 Odlično hidira lice, super miriše, a koristi se tako što se nanese, osuši, pa se onda skida onako izjedna, što mi se posebno dopada. Nalazi se u tag postu Potroši 6 do Božića klik. To je ujedn i prvi proizvod koji sam potrošila u okviru ovog projekta. 
Nema je više u ponudi, ali ne bih više kupovala ove maske, jer sam se okrenula onim manjim pakovanjima, u kesicama, da bih ih isprobala što više. Cena Planet Spa maski je od 300 do 400din.

*Luxe puder u kamenu nijansa Fair*

Ima 10g i trajao mi je dve godine. Odličan puder za fiksiranje, sa vrlo elegantnom kutijom. Mogla bih reći i najbolji puder u kamenu koji sam ikada koristila. 
Trenutno imam puder u kamenu, ali bih ga svakako kupila, kada ovaj trenutni potrošim. Cena je oko 1000din 

*Nailwear pro+ lak za nokte Naked Truth*

Moja omiljena nijansa Avon laka za nokte. Našao se u mom izboru lakova za Jesen klik,  kao i u starom postu u prikazu Avon lakova koje sam tada imala klik.
Omiljenu nijansu bih svakako kupila. Cena je od 170 do 350.



*Bic Soleil brijači*

Najbolji brijači koje sam koristila. U pakovanju se nalazi 4 komada. Imaju  3 sečiva, oštri su, praktični i precizni.
Kupujem ih stalno, cena im se kreće od 300 na akciji do 450din.

*Mamma&Baby ulje za telo*

Zbog neke akcije sam ga kupila, čisto onako i oduševila se. Sjajno miriše, fantastično hidira, lepo upija, a koža bude mekana, sjajna i elastična. 
Već sam načela novo pakovanje.Cena je od 100 do 150din, zavisi od akcije.

*Fa dezodorans Floral Protect*

Kupila sam ga jer je bila akcija 2 po ceni jednog. Fino miriše i štiti, nisam imala problema sa njim, ali nekako se brzo potrošilo. Ja dezodoranse stalno rotiram, pa ga neću skoro kupiti, osim ako bude na nekoj super akciji, jer uglavnom tako i kupujem dezodoranse, a i ima aluminijum.
Cena je 300din.

*Fa kremasti gel za tuširanje Vanila Honey*

Nisam posebno zahtevna oko kupki, ali ova me je oduševila, kako mirisom, tako i strukturom i onim osećajem pri tuširanju koji mi je i najvažniji. Često su ove kupke na akcijama, ja sam kupila ovu na akciju, plus je na poklon bio gel za tuširanje, onaj pravi, gelaste strukture. 
Kupila bih sada neki drugi miris, da isprobam. Cena je 230din. 

*Ziaja kupka za telo sa kokosom*

Ovu veliku kupku od 500ml sam uzela na akciju u dm-u, bila je snižena čini mi se čak 40 ili 50%. Ne miriše kao standardni proizvodi sa kokosom, tj ne podseća me na more, ali miriše lepo. Malo je laganije strukture, vodnjikave nekako pa se dosta brzo troši. Zadržava se na koži sasvim korektno i lep je osećaj tuširati se. Ne sadrži parabene.
Kupila bih na akciji. Cena je čini mi se oko 300din. 

*Gliss keratinsko mini pakovanje*

Jedno od najboljih keratinskih pakovanja. Sjajno mi omekša, i pre svega ojača kosu. To je neverovatno kako bude oporavljena. Meni ova tubica koristi za par korićenja. Letos sam ga koristila i na moru, pa više pročitajte ovde. Lepo i miriše.
Kupiću ga ponovo. Cena je oko 150din.



*Cleanic Proffesional tuferi*

Kupila sam ih u dm drogeriama zato što su bili na akciji. Sasvim su okej, mekani su i ne raspadaju se. 
Kupila bih ih ponovo. Tada je bila akcija oko 89din za 110 komada. 
 
*Balea sredstvo za skidanje šminke*

Ovo sredstvo je već bilo u postu o potrošenim proizvodima. Dopada mi se kako skida šminku, a dopada mi se i struktura, miris.. Dugo i traje ova tubica.
Kupiću ga sigurno, samo da isprobam još neke losione za skidanje šminke. Cena je oko 160din. 

*Dontdent pasta za zube za izbeljivanje zuba*

Najviše koristim paste koje izbeljuju zube. Ovoga puta sam se setila da sačuvam jednu i za post. Inae je dm brend i možete je naći samo u dm drogeriama. Lepo izbeli zube i drži higijenu na nivou. Lep je i miris i ukus.
Kup0iću sigurno ponovo. Cena je 130din.

*Feet Up Oriflame intezivna krema*

Najbolja krema za pete u Oriflame-u, Pisala sam već o njoj u  potrošenim proizvodima. Omekšava, hidira i neguje.
Kupila bih je na akciji. Obično je oko 300din.

*Labbelo Clasic*

Nisam ljubitelj Labbela, ali ovo je najbolje koje sam probala. Super štiti u zimskom periodu, ne stvara se ona potreba da se svaki čas macka. Jedina mana što se baš istopi kada je toplo, posle bude zgnječen sav.
Kupila bih opet, nekad u budućnosti, ali ne u skorije vreme. I ovo sam dobila, a ne kupila. Cena je oko 150din.

*Rumenilo kozmetika Mirjana*

Ovo rumenilo sam dobila od drage Milice sa bloga Le Prettiness, ali mu je sada istekao rok, zato ga i bacam. Ne bacam uvek kad istekne, ali ovo čudno miriše. Lepa je nijansa i dugo traje na obrazima.
Ne bih ga kupila jer nemam kontakta sa ovim brendom. :)

*Ebelin veliki tuferi*

Najbolji tuferi za skidanje šminke. Jedan tufer je dovoljan za celo lice. U mom pakovanju je 50 komada čini mi se. Odlične su teksture, najkvalitetniji koje sam koristila. Mekani su, ne raspadaju se, stvarno sve pohvale...
Kupujem ih stalno. Cena oko 100din. 

Napravila sam stranicu na blogu vezano za Potrošene proizvode, ako vas zanimaju ove mini recenzije grupno, klik ovde.

Da li ste probale neke od ovih proizvoda?
Utisci?

hvala na pažnji!

4 коментара:

  1. Meni je balzam sa svilom fenomenalan,obuzda moju talasastu kosu,a od sampona s arg.uljem su me strasno pekle oci:/ Soleil brijaci su mi def,najbolji,kao i Ebelin mali/veliki tupferi-sada imam Cleanic jer su se Ebelin tad rasprodali i vrlo su losi,kidaju se i ostavljaju dlacice,vlakna,sta vec..i nerviraju me:) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Svaka kosa je različita. :)
      Meni se baš ne raspadaju totalno..ali ono, nisam prepoduševljena. Ebelin su savršeni! :)

      Избриши
  2. Fino si trošila i uglavnom mi se doapada izbor iako većinu nisam probala,ali recimo ovaj Fa gel za tuširanje mi se dopao,labbelo ko zna koje po redu trošim isto,a zanima me ovo za kupanje Zlaja kokos :) .

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Fa gel je sjajan! :)
      Ziaja je super jer nema parabene, ali opet.. ređe je teksture i kao što rekoh brzo ode.
      Ja bih ga kupila svakako na nekoj akciji. Bude džabe :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...