уторак, 2. фебруар 2016.

Perfectly Matte izazov uz Avon (nagradna igra)

Dobrodošli na moj blog. :)
(čitajte post do kraja) :)
Pre par dana, Avonov kurir me je iznandio sa jednim Avon paketom. Bila sam presrećna što ću dobiti nešto svakako jer volim svoju saradnju sa Avon kompanijom, ali kada sam otvorila kesu ostala sam bez teksta!
Unutra su se pored USB-a sa Avon logom i dva nova Perfectly Matte karmina našle i dve fantastične majice. To nisu obične majice, pored toga što su u modernim bojama na majicama piše ime mog bloga - Anin Avon kutak!
 


Bila sam oduševljena i počastvovana time što je Avon mene izabrao za saradnju i poklonio mi ove dve personalizovane majice sa imenom mog bloga! 

Sve ovo nastalo je u saradnji sa našom odličnom kreatorkom, mojom imenjakinjom Anom Ljubinković. Ako vas zanima nešto više o Ani, posetite njen sajt.
Ona je specijalno za mene i još neke moje blogokoleginice kreirala ove majice. Hvala Ana i hvala Avonu na ukazanom poverenju!


Ono što me je takođe obradovalo je što sam dobila dve majice, tako da jedna majica ide jednoj od mojih čitateljki! :) Uz to naravno, čitateljka će dobiti i jedan novi Perfectly Matte ruž, u nijansi Posh Petal. 
Drugu nijansu, Peach Flatters sam ja uzela za sebe, to je jedna koralno pink nijansa i ja sam oduševljena kvalitetom ovih ruževa. Mogu da kažem da su skroz mat, dugotrajni, a opet vrlo hidrantni. Poručila sam još jednu nijansu za sebe, pa ako želite mogu da napišem posebnu recenziju o ovim ruževima. Trenutno su na akciji 299din do 10.02. pa preporučujem da ih isprobate.



 Evo i moje Peach Fletters nijanse.


Moja zamisao je da nagradnu igru organizujem na Fb Stranici bloga i na mom Instagram profilu.
Ovde ću vam napisati detaljno šta je potrebno da uradite.
Facebook pravila:
Anin Avon Kutak 
Na ovoj fotografiji okačite neku vašu fotografiju koja će predstavljati vašu savršenu mat kombinaciju ili mi napišite šta je idealna mat kombinacija za vas.
(slika može biti nova ili starija gde nosite mat ruž, možda neki Avon make up, ili mat odevnu kombinaciju, na vama je da odlučite, budite kreativni)

Podelite moju fotografiju javno / public
Podrazumeva se da lajkujete fb stranice: Anin Avon Kutak, Avon Srbija i Ana Ljubinković


Važno: Sliku mi možete poslati i u inbox ili na email, ako ne želite da je delite javno.
 

Instagram pravila:
Okačite vašu fotografiju sa savršenom mat kombinacijom i koristitie #perfectlymatteaninavonkutak i #perfectlymatte (možete me i tagovati, a fotografija može biti nova ili neka vaša stara, takođe važi da bude šminka ili neka odevna kombinacija)

Podrazumeva se da pratite naše Instagram profile: @ana_beleske, @avonsrbija i @ana_ljubinkovic.

Važno: Ako vam je profil zatvoren i ne želite da okačite vašu fotografiju, pošaljite mi je u Direct na Instagramu ili na email.


Igramo se 7 dana, do 09.02. do 18h. Pobednik je onaj koji okači najkreativniju sliku ili napiše najkreativniji tekst.
Pobednika biram ja. Nagradna igra otvorena je samo za učesnike na teritoriji Srbije.



Srećno svima!

2 коментара:

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...