среда, 3. септембар 2014.

Avon Care Cocoa Butter krema za lice

*Napomena:
Imam 22 godine. Koža mi je normalna ka suvoj. U predelu nosa i brade mi se nekada pojavljuju mitiseri.
 
Cocoa Butter linija se nalazi u okviru Avon Care kolekcije. Ova kolekcija predstavlja liniju osnovne nege u Avonu. U okviru ove kolekcije se nalaze brojne kremice, losioni, balzami, kupke, sapun, tonici za cišćenje...
U okviru Cocoa Butter linij nalaza se puter za telo, o kom sam pisala ovde: klik, krema za ruke, o kojoj sam pisala u okviru posta o Avon Care kremama: klik, balzam za usne i ova kremica za lice o kojoj danas govorim.

Pakovanje je napravljeno od čvrste plastike, i izgleda isto kao i ostala pakovanja Avon Care krema za lice. U pakovanju se nalazi 100ml proizvoda. To znači da ova krema dugo traje. Proizvod nema zaštitnu foliju niti plastiku ispod poklopca, a nema ni dodatnu kartonsku kutiju u koju bi bio upakovan. Kod mene je to uvek minus, ali kako je ova kremica vrlo povoljna, pre sam za to da je štednja na takvim sitnicama nego na suštini.
Pored kakao putera ova krema sadrži i vitamin E i namenjena je svim tipovima kože.
Rok trajanja je 3 godine od datuma proizvodnje, odnosno 12 meseci od kada se proizvod otvori. Nažalost, sastav proizvoda je strašno teško bilo slikati, pa vam ovako navodim:
Aqua, Glycerin, Mineral Oil, Stearic acid, Dimethcone, Canola Oil, Carrulic Tiglyceride, Glyceril stearate, Sobitan stearate, Cetyl alcohol, Urea, Carbomer, Cetearyal alcohol, Parfum, Methylparaben, Potassum Hydroxide,Cetearyl glucoside, Disodum edta, Sodum Pca, Perilla ocymoidess oli, Macadamia seed oil, Cacao seed butter, Grape seed oil, Caramel, Avocado Oil, Dimethiconol, Olive oil, Tocopheryl acetate, Coumarin, Limonene...


Miris je divan. Prava poslastica. Prosto poželite da namackate ovu kremu na hleb. :D Iz cele ove linije, najlepši je miris ove kreme za lice. Kakao je u pitanju, a opet je nekako blag i odmeren.
Tekstura. U okviru AC kolekcije je ranije postojala krema sa vitaminom E, pa sam ja mislila da je ovo naslednica uz dodatak kakaoa. Ipak nije tako, jer predhodna krema je bila gušća. Ova krema je vrlo hidranta, brzo upija, ali nije vodenasta. Nekako po meni baš odmerena tekstura za nekog ko ima normalnu koži ili malo suvu. Mada, mislim da bi i oni sa mešovitom ili masnom kožom mogli da koriste ovu kremu jer brzo upija. Ja kremu na nos npr nikada ne mažem, jer kao što sam rekla tu mi se nekad pojave mitiseri. Taj deo više mackam serumima.



Ja sam ovu kremicu intezivno koristila na celom letovanju i odlično se pokazala jer su to malo specifični uslovi i potrebna nam je drugačija nega. Dopalo mi se što je tako teksura lagana pa sam mogla da je nanosim više puta dnevno. Naravno, ova krema nema spf, pa ukoliko se izlažete suncu i štetnim zracima nije pogodno koristiti je. Ja sam je koristila u popodnevnim časovima i noću. Od skora sam rešila da se vratim na ove, da kažemo, "prostije" kreme. Mlada sam i ne želim da opterećujem kožu složenim kremama. Mislim da ova krema odlično obnavlja suvu kožu, željnu hidratacije i nege. Kada se nanosi posle izlaganja suncu, nekako baš fino osvežava. Baš me zanima kako bi se ova krema pokazala zimi, kada je takođe potrebna specifična nega. Po mom iskustvu, mislim da bi mi baš prijala, ali možda ne kao jedina nega.
Preporučila bih ovu kremu pre svega mlađim osobama, ali i svima ostalima kao dodatnu negu uz neku drugu kremu.

Cena je vrlo pristupačna, obično između 150 i 250din. :)






Da li ste isprobali nešto iz Cocoa Butter kolekcije?
Koje kreme za lice iz Avona volite?


Hvala na pažnji! :)

4 коментара:

  1. Po tvojoj preporuci, naručila sam buter za telo iz ove kolekcije :). Jedva čekam da ga isprobam :). A što se tiče krema za lice, na žalost, nisam pronašla ni jednu iz Avona koja mi odgovara, tako da koristim kreme za lice iz Oriflamea.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Javljaj utiske o kremi za telo :)
      Zao mi je, ne znam da li si dovoljno njih isprobala. Korisno je poručiti uzorke. :)
      Pozdrav!

      Избриши
  2. Odlicna krema za tijelo i lice. Hidrira i pogodna je za osobe kojima je koza suva. Vrhunska. Vrlo hranljiva i hidrantna. Preporucujem

    ОдговориИзбриши
  3. Odlična krema, jedina koja odgovara mojoj koži.

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...