среда, 22. април 2015.

Avon Nutra effects Hydration dnevna krema**

Zdravo svima. :)

Sigurna sam da ste ovih dana videli reklamu za novu liniju nege za lice u Avonu Nutra effects. Na raznim duštvenim mrežama takođe možete videti mini reklame za ovu liniju, a čujemo već i utiske zadovoljnih korisnika. Avon se baš potrudio oko ulaska ove linije na tržište, pored reklama, tu je bio događaj i za neke blogerke, događaj za novinare, kao i konferencija za Avon lidere na kojoj sam ja prisustvovala.

Još jedna sjajna stvar je što sam dobila na testiranje dnevnu kremu iz Hydration linije u svom paketu, a na konferenciji i dnevnu kremu protiv starenja kože 35+, koju sam prosledila mami. Kako smo bile zadovoljne, poručile smo i noćne kreme, mama ovu iz 35+ kolekcije, a ja noćnu iz radiance kolekcije za blistav ten.



U okviru nutra effects linije nalazi se 5 kolekcija:
  • Hydration - namenjena hidrataciji, za lep i zdrav izgled kože. Namenjena je svim tipovima kože i starosnim dobima, posebno za kožu sklonoj isušivanju. U okviru kolekcije postoje dnevna krema, i gel krema, koja je lagana i može se koristiti i noću i danju.
  • Balance - namenjena masnoj i mešovitoj koži, za sve starosne dobi. Namenjena koži sa masnom T zonom i proširenim porama. Pruža hidrataciju, ali uz mat efekat. Takođe postoje dnevna krema, i lagana gel krema.
  • Radiance - namenjena svim starosnim dobima i svim tipovima kože, ali posebno umornoj koži, koja deluje beživotno i neujednačeno. Hidrira kožu i daje blistavost licu. U ovkiru ove kolekcije imamo dnevnu kremu, noćnu kremu kao i toniranu kremu
  • Multi Action 35+ - namenjena prvim borama i finim linijama. Za one koji imaju preko 35 godina ili im je koža u takvom stanju da im je potrebna anti age nega. Hrani, zateže i hidrira. Ovde imamo dnevnu kremu i noćnu kremu.
  • Multi Action 45+ - namenjena naprednim znacima starenja, kao što su dubinske bore, gubitak elastičnosti i suvi delovi. Bogata je antioksidantima. Takođe imamo dnevnu i noćnu kremu.
  • Čišćenje - u ovoj liniji čišćenje je svedeno na jednu liniju koja se sastoji od pene za umivanje i tonika koji matira. Istovremeno bi trebalo da čiste i neguju. Tokom ove kampanje treba da mi stigne pena, koju sam dobila od kompanije Avon, pa vam javljam utiske.
Sve kreme iz Nutra effects linije su alergološki testirane i ne sadrže parabene i veštačke boje. Zasnovane su na Active Seed tehnologiji koja izvlači ono najbolje iz prirode, iz samih semienki određenihz plodova koji se brinu o našoj koži.
Ove kreme idealne su za osetljivu kožu, kožu sklonu iritacijama, jer su svi sastojci prirodni i ne mogu oštetiti našu kožu. Ovo je prva takva linija u Avonu, i kako kompanij Avon, tako smo i mi lideri i avon dame vrlo ponosni na nju. Očekujemo puno od ove linije i verujemo u nju.

Slobodno kontaktirajte vaše avon dame kako bi ste dobili uzorke i imali priliku da testirae novu Nutra effects liniju.

Hidrirajuća linija

Kao što sam rekla u okviru hidrirajuće linije imamo dnevnu kremi i gel kremu. Ova linija je bogata omega 3 i omega 6 masnim kiselinama, kao i oksidantima i vitaminima. Hidratacija koju pruža bi trebalo da traje 24h.
Pitate se odakle dolaze ti dragoceni sastojci? U pitanju je seme čie. 
Čia semenka je mala semenka koja mnogo može pružiti.
Neke od zanimljivosti su da: ima 8 puta više omega 3 masnih kiselina od lososa, ne sadrži gluten, odlična je za metabolizam i probavu, sadrži 7 puta više vitamina C od pomorandže, sadrži 8 vrsta amino kiselina, ima tri puta više gvožđa od spanaća, kao i dva puta više kalijuma od banana.....
Postoji još mnogo pogodnosti koje pruža ova semenka, i trebalo bi je uvrstiti u svoju ishranu svakog dana. Na Nacionalnoj Avon konferenciji za najbolje avon dame i lidere dobila sam ovo seme u kesici pa ga koristim trenutno u ishrani. Stavljam ga u moju mešavinu pahuljica kaa pravim doručak. Oduševljena sam ovim semenom i sigurno ću nastaviti da ga koristim u ishrani.

Čia semenke

Ono što je zanimljivo je da ova semenka može zadržati i  do 12x više vode od svoje zapremine! Otuda i dolaze sve pogodnosti koje može pružiti našoj koži, a uz korišćenje i u ishrani, hidrirati nas i iznutra i spolja.
Pored čia semena, u kremama iz nutra effects linija nalaze se još i seme nara, ceramid, kao i seme cveta Rajska ptica.


 Kada sam dobila dnevnu kremu iz hydration kolekcije bila sam presrećna jer sam baš nju želela da koristim.

Pakovanje je kartonsko, ali preko ide zaštitna folija, što je super, tako smo sigurni da niko pre nas nije dirao kremu. Pakovanje je nekako apotekarski, mene podseća na skupe kreme koje možemo naći u apotekama, za kožu kojoj je potrebna specijalna nega. To me na prvi pogled vrlo privlači jer deluje kvalitetno. 





Kremice imaju 50ml, što je standardno za većinu krema, kako u Avonu, tako i inače na našem tržištu.








Teglica u kojoj se nalazi krema je staklena, sa belim plastičnim poklopcem. I ona deluje onako svedeno i apotekarski.
Krema traje 12 meseci od otvaranja, ili 3 godine od datuma proizvodnje. Ova krema, kao dnevna krema ima zaštitni faktor 15. To je sasvim okej faktor za ovu kremu, dok kreme protiv bora i krema za blistav ten sadrže zaštitni faktor 20.






Kada otvorite poklopac, ispod njega se nalazi zaštitni tanki plastični deo. U početku ja uvek držim to na kremi, nekako mi deluje kao dodatna zaštita, ali posle bacim tu plastiku. Sve Avon kreme srednje i višeg ranga imaju ovakvu zaštitnu plastiku.


Miris ove kreme je skroz neutralan, nekako umeren, ne ostaje dugo na koži. Svež je i meni vrlo prija. Volim kada kreme tako blago mirišu, neutralno, a opet lepo. Najgore kada je krema dobra, a miris vas guši. Sa nutra effects linijom ovo nije slučaj, svaka ima taj neki neutralan miris, doduše koji se razlikuje od kreme do kreme.


 Ja ovu kremicu nanosim ujutru, ili nekad neposredno pre šminkanja, ako izlazim iz kuće ranije. Nisam je koristila pri včernjoš šminci. Krema je lagane teksture, a opet nekako dovoljno gusta. Taman kako treba. Dovoljno lagana da brzo upije, a dovoljno gusta da nemate potrebu da posle sat vremena imate želju opet da se mackate. To je veliki plus, jer ja ovu kremu nanesem ujutru i do uveče kada čistim lice nemam nikakvih problema. Koža me ne zateže i sjajno je hidrirana.
Pre ove kreme koristila sam kremu sa ružom i Naturals kolekcije koja je lagana i moja koža je zahtevala da je mackam više puta dnevno. To me je nerviralo i kada sam prešla na ovu hidrantunu kremu bila sam oduševljena jer je izbalansirala moju kožu i pružali mi potrebnu negu i hidrataciju.
Zvog prirodnih sastojaka svaki put kad mažem kremu osećam se nekako blistavo i lepo i stvarno sam vrlo zadovoljuna. Za moju kožu ovo je jedna od najboljih kremica koje sam koristila i baš mi odgovara.
Nemam masnu T zonu ali mi se tu pojavljuju mitiseri, pa koristim minimalno kreme na ovom predelu. Ne dolazi do nikakvog mašćenja, mada mislim da ljudima sa masnom T zonom u tom predelu ova krema ne bi odgovarala. Tako da oni sa takvom kožom bi super bilo da nabave gel varijantu, pa T zonu mackaju sa  tom kremicom, jer je i njoj potrebna nega i hidratacija.
Opisala bih ovu kremu kao idealnu za one sa normalnom kožom, koja ide ka suvoj, kakva je moja. Pruža pravu hidrataciju, taman onoliko koliko treba.


 Kao što sam rekla, ova krema ne sadrži parabene i veštačke boje i pogodna je za osetljivu kožu. Alergološki je testirana.



Listu sastojaka pogledajte ispod, kome znači.





Cena ove kremice sada u C6 je 669din. Mislim da je cena sasvim pristupačna, u nekom srednje cenovnom rangu za Avon. 
Uskoro ću objaviti i recenziju noćne kreme iz Radiance linije za blistavost kože, sa kojom sam takođe zadovoljna.

Da li ste probali neku od Nutra effects kremica? Kako ste zadovoljni?


Hval na čitanju! :) 

8 коментара:

  1. Imam i ja ovu kremicu i svidja mi se, do sada su mi Avon kreme uglavnom bile "onako" a ova je lepo iznenadjenje. Ipak mislim da nije bas pogodna sad kad pocinje toplije vreme, iako imam suvu kozu ova mi je malo masnija, verovatno cu je sacuvati za jesen :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni nekako baš odgovara. Skroz mi je lagana, prava dnevna. Videćemo kako će se ponašati, ali mojoj koži je baš kad je toplo potrebna jača hidratacija. Skroz lagane kreme nikada nisam volela. :)

      Избриши
  2. Nisam probala ove maskice ali vecina devojaka je zadovoljna njima, deluju mi bas primamljivo. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Draga Teodora, mislim da si pogrešila post.
      U pitanju su nove kreme za lice u Avonu :)

      Избриши
  3. I ja sam dobila ovu dnevnu kremu iz Hydration linije i bas sam zadovoljna. Sledeca koju cu verovatno naruciti je radiance cim ovu istrosim...

    ОдговориИзбриши
  4. Mnogo me vuče da je probam i sigurno hoću kad ugrabim neko sniženje i kad potrošim ovo što trenutno mackam, zvuči primamljnivo jako :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Uzmi obavezno uzorke od svoje avon dame, ja sam baš podelila svim mušterijama da probaju. :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...