понедељак, 1. јун 2015.

Moja kupovina Avon C07***

Ćao svima.
U predhodnih par kataloga nisam mnogo kupovala, ali zato sam sve sada nadoknadila. Još je tu bilo poklona od mog Avona, tako da sam obavila u C07 jednu dobru nabavku proizvoda. Nadam se da će vam se dopasti moj izbor.

Senses gel za tuširanje mood therapy, revitalising sa asai bobicama, super miriše, i s obzrom na nisku cenu rešila sam da ga nabavim sada u katalogu. 500 ml platila sam 199din.
Naturals šampon kajisija i šea puter mi je omiljeni Naturals šampon, a nisam ga dugo koristila, tako da eto, našao se u mojoj "korpi". U pitanju je 2u1 šamon, fino hidrira kosu, ne masti je i lepo miriše. Platila sam ga 199din.
 Avon care univerzalnu porodičnu kremu kupujem stalno. Čim je na nekoj akciji, kupim da imam na zalihama. Platila sam je 199din.


Planet spa oriental radiance maska za lice, koja čisti i osvežava lice nije bila moj izbor već se našla u setu koji mi je odgovarao. Set sam platila 1490din, a pored ove maske, tu su bile i Avon kesica, Anew nutri advance lagana krema i parfem Femme. Mislim da sam odlično iskoristila ponudu, jer je stvarno set bio povoljan. Anew nutri advance laganu kremu već duže vreme želim da probam, jer sam onom gušćom varijantom, za suvu kožu bila prezadovoljna. Mislim da će biti super kao noćna krema za leto. Neću je još probati, prvo trebam da potrošim kreme koje trenutno koristim. Femme parfem mi je pri kraju, pa sam iskoritila ponudu da nabavim zalihe. Zaboravila sam da uslikam parfem, pa vam dole prilazem staru sliku mog prvog Femme parfema. Nutra effects penu za pranje lica sam dobila od Avona, a kako je pena namenjena normalnoj i mešovitoj koži, mislim da će mi isušivati lice, tako da ću je nekom proslediti.

Skin So Soft set sam dobila od Avona u okviru motivacionog programa. Losion sam koristila i ranije i vrlo sam zadovoljna, a kupku nisam pre probala i radujem se testiranju. Proizvodi sadrže makadamija ulje i odlični su za hidrataciju kože.

Luxe četku za nanošenje pudera sam gledala pre, odustala od kupovine, pročitana puno recenzija i sada je konačno na super ponudi u katalogu bila, tako da sam odlučila da je uzmem. Odlična četka, pisaću zaseban post jer to zaslužuje! Platila sam je 550din.
Set - Big&darling maskara i Anew vitale BB krema sam takođe dobila u motivacionom programu od Avona. Ova maskara je omiljena mamina maskara, pa sam je njoj prosledila. Nosila sam je na apsolventskoj večeri pre par dana i moje trepavice su i uživo i na fotografijama bile odlične. Svima je preporučujem. BB kremicu sam dugo šmekala u katalogu tako da je super što se ona našla među poklonima. Jedva čekam da je testiram.


Gel finish lakove volim od ranije, već imam par nijansi, pa sam želala da upotpunim svoju kolekciju. Krem nijansa je Barely there i fenomenalna je, idealna za svaki dan, tokom cele godine. Imala sam lak ranije u sličnom tonu, tako da sam presrećna što sam uzeča baš ovaj lak. Roze nijansa je Parfait pink i baš sam takvu nijansu i želela. Biće idealna za nokte na nogama tokom leta. Ima i sitan šimer u sebi.




Šta ste vi kupili u C07?


Hvala na čitanju. :)

16 коментара:

  1. Анониман1. јун 2015. 18:58

    Mila
    Nazalost nista jer nemam u blizini nijednog Avon prodavca.Divni su svi proizvodi koje su kupila,bas bih volela da probam penu za ciscenje i BB kremu.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mila, odakle ste? Možete mi pisati na fb stanici ili na emal, imate i kontakt formu sa desne strane, možda je neka avon dama iz mog tima blizu Vas. :)

      Hvala na komentaru. :)

      Избриши
    2. Анониман1. јун 2015. 19:09

      Poslala sam ti mejl preko kontakt forme ;)

      Избриши
    3. Ništa još uvek nije stiglo. Možete mi poslati direktno na aninkutakbg@gmail.com

      Избриши
  2. Анониман1. јун 2015. 22:26

    Bas juce mi je stigla porudzbina :), vec danas sam pocela da nosim novi Indulgence ruz :). Ok mi je i tecni korektor C.Effects, gel za tusiranje i ostalo :). Znaci, preporucujes ovu cetku ? Citala sam oprecna misljenja o njoj a bas me zanima kakva je. Od Skin So Soft imam losion za telo, samo je roze linija u pitanju, odlican je. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Meni je četka super za tečni puder, bb kreme i sl, kao i za higlighter, baš mi odgovara.
      Kakav je korektor? Kako prekriva i da li se uvlači u borice?
      Indulgence ruževi su odlični! :)

      Избриши
  3. Samo da te ispravim, nije Anew četkica nego Luxe. Meni je ta četkica ok, lepo radi svoj posao. Što se tiče anew nutri-advance kreme, trosim drugo pakovanje i vrlo sam zadovoljna, planiram da uradim recenziju.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala puno, previdela sam totalno. :D
      Odlična su kremice, slažem se...piši recenziju obavezno. :)

      Избриши
  4. Jaoj sve ti je lepo, ja nisam ni gledala ovaj katalog nisam smela :D

    ОдговориИзбриши
  5. Haha verujem. :-D a bas su lepe akcije bile :-)

    ОдговориИзбриши
  6. Анониман2. јун 2015. 18:35

    Planet Spa maska za lice je fantasticna. Jako sam zadovoljna kako mi ocisti lice i osvezi, a mitiseri su mi potpuno nestali. Toplo je preporucujem :-)
    Ljiljana

    ОдговориИзбриши
  7. Анониман2. јун 2015. 21:37

    Dobar je korektor, solidno prekriva podocnjake (mada mi je za to najbolja Artdeco kamuflaza), ne uvlaci se u borice, kremast, gusci je, a aplikator je fin (nezniji od Aurinog Cover Me). Ali znas i sama da je sve relativno, pa tako i moje utiske uzmi sa rezervom :) Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Naravno, ali jako malo sam recenzija našla, a baš me zanima. Hvala ti. :)

      Избриши
  8. Анониман3. јун 2015. 00:38

    Ništa, već dugo vremena ne kupujem ništa iz Avona :) mada imaju dobrih stvari, kad god kupujem preko kataloga kupim pogrešno posebno kad je u pitanju dekorativa pa se ja fino uputim u drogerije i tamo biram :) Super stvari si kupila :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Hvala. ;-)
      Vazno je imati dobru avon damu, testeri su super... Ja nijanse gledam i na internetu, uporedim swatcheve razlicitih zena..i nekako na kraju izaberem i obicno nisam gresila. ;-)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...