четвртак, 5. јун 2014.

Prelistavanje kataloga C08, must have ponude. ** 2014

Šta su za vas najbolje ponude u katalogu?
Da li ih pratite i po njima kupujete ili kupujete po potrebi?
Ja pratim ponude, kao lider i avon dama, vrlo intezivno, i kupujem uglavnom tako, po najboljim ponudama, osim ako mi je nesto hitno potrebno. Za mene najbolja ponuda nije ona koja je najpovoljnija, već ona koja je najbolja za mene. Nekad to ni ne bude toliko povoljno, već bude jednostavno niža cena meni potrebnog ili omiljenog proizvoda. Sa druge strane mnogo puta je snižena cena dovela do toga da isprobam neki proizvod koji do tada nisam, i dosta puta sam se iznenadila i oduševila.

Kada pišem ovakve postove trudim se da budem maksimalno objektivna, i da vam predstavim realno najbolje ponude, nadam se da u tome uspevam.

**Letak, bilo koja dva za 379din.

Uz C08 katalog, imamo odličnu ponudu na letku, gde možemo nabaviti dva proizvoda za 379din. U ponudi je 6 mirisa kupki od 500ml i 4 spreja za stopala. Odlična stvar je što se proizvodi mogu kombinovati. O ovim kupkama sam već pisala, pročešljajte malo stare postove. Svakao ove kupke su praktične, mirisne, prave dobru penu i omekšavaju kožu. Mnoge moje mušterije se i tuširaju sa njima i peru kosu i kažu da im i tako odgovara. U ponudi su: ljubičica, đurđevak, pink magnolija, prolećno cveće, ruža i zelena jabuka.
Što se srejeva tiče, bolje na našem tržištu nisam probala. Lagani su, mirisni i osvežavajući. U ponudi imamo: sa lavandom od 100ml (odlično opušta umorna stopala), sa mirisom trešnje od 100ml, za neutralisanje neprijatnih mirisa od 75ml (najbolji!) i klasicni dezodorans za stopala, neutralnog mirisa od 100ml.





**Sun + proizvodi, 299din, str 6-7

Sun + proizvodi su odličnog kvaliteta, ja ih koristim godinama unazad, i vrlo sam zadovoljna. Žao mi je što ove godine u ponudi nema Anew proizvoda za sunčanje, jer su bili fantastični. Važno je naglasiti da Avon Sun+ imaju tehnologiju koja apsorbuje vitamin D, ne odbija ga. To do predhodne kampanje nisam znala, i vrlo me je obradovala ta činjenica. U ponudi su: 
Sprej Spf 15, sa vitaminom E i kompleksom za osetljivu kožu, 150ml
Sprej koji hladi, tj. after sun sprej, 150ml - odlično hladi, ali ne dopada mi se varijanta u speju, pogodnije je imati ovakav proizvod u vidu losiona
Ulje u spreju za isticanje preplanulog tena, bez spf, 150ml - odličan proizvod, redovno ga koristim leti već par godina, stvarno održava boju i fantastično miriše
Losion sa beta karotenom, za podsticanje dobijanja boje, 200ml '- miris je fantazija!
Ponuda je uslovljena, na svaki poručen proizvod iz brošure C08 ili Avon Inspiration mini brošure, možete poručiti neki od Sun+ proizvoda po specijalnoj ceni.


**Mat tečni puder, 449din, 30ml, str 11

Ovaj puder sa efektom matiranja kože, osvežava kožu i omogućava bespekoran izgled tokom celog dana. Važno je reći da ovaj puder ne stvara efekat maske, već se lepo apsorbuje, i smatram da je idealan za leto, samo savetujem da ga ne koristite na plaži, jer vam ne treba zaista puder tamo.

 

**Avon men, pro sport, special ediion, gel za brijanje i kupka, 399din, str 33

Avon se trudi da proširi Avon men liniju za mušakrce na našem tržištu pa nam ovog prolećan nudi novo, limitirano izdanje poznatog gela za brijanje i kupke. Pakovanje je veselo, u intezivnim bojama i asocira na sport. Gel za brijanje je odličan za osetljivu kožu, tako da bih ga preporučila muškarcima koji imaju ovih problema, a možemo ga korisiti i mi žene za brijanje. Pakovanje je od 100ml, a kupka je od 200ml. Ovaj set je praktičan kao poklon takođe, muškarci vole praktične stvari. :)

**Gel ajlajner, 1,6ml, 299din, str 47

Da li umete da koristite običan ajlajner? Ja ne. :( Tako da je ovo idealna stvar za nas koji nismo tako precizni. Umem ja da se šminkam, i to vrlo dobro, ali jednostavno sa običnim ajlajnerom se ne snalazim. Ne možete da zamislite kakvo olakšanje ćete doživeti korišćenjem ovog proizvoda. Precizan je, intezivan, postojan, a možete ga i tako namestiti da bude tanja ili deblja linija. Suši se izuzetno brzo, prosto iznenađujuće koliko brzo. Dolazi u 3 nijanse, croj, braon i plavoj (teal)
Ponuda je uslovljena, potrebno je poručiti bilo koji make up proizvod sa str: 8-11, 46-69, 160-163 da bi kupili ajlajner po specijalnoj ceni.



**Super Shock Max maskara, 10ml, 379din, str 48

Ova maskara je jedna od najboljih u Avonu, pruža sjajan volumen, ne stvara grudvice, nije teška i ima odličnu četkicu. Pakovanje je zaštićeno sa folijicom, što je važno za maskaru, znate da ste prvi korisnik. Avon kaže da daje i do 15x veći volumen! Mislim da je cena vrlo pristupačna, i ovakva ponuda se ne propušta. Postoji vodootporna maskara u crnoj boji, idealna za leto i tople dane, i ona klasična i crnoj i braon boji. Ja preporučujem ovu braon, daje nekako prirodan ton trepavicama i lakše se stapa sa senkama.




**Color Trend, Magic Lift maskara, 8ml, 219din, str 71

Nisam ljubitelj CT maskari, jer mi nije ni padalo na pamet da ih isprobavam, ali znam za neka pozitivna iskustva. Po slikama sam se iznenadila kakva je ovo četkica, pa mislim da je maskara više nego dobra. Nadam se da će se dobro pokazati. Sviđa mi se što je pakovanje crno, jer drečava pakovanja ostalih maskara iz ove kolekcije su nekako asocirale na teen kolekciju. Maskara je namenjna za podizanje trepavica, a to svi želimo, zar ne? Mislim da je odnos cene i kvaliteta odlilčan, pa je moj savet isprobati ovu maskaru.

**Planet spa maske za kosu + ulje, 449din, str 74

Mislim da Planet Spa kolekcija govori sama za sebe i da nije potrebno dalje ništa govoriti,. Samo ću reći ako već niste, evo prilike da isprobate neki od Planet Spa proizvoda za kosu.
U ponudi su: Maska Bali Boanical sa plumerijom i limunovom travom za jačanje kose, 200ml
Maska sa crnim kavijerom, za revitalizaciju i regeneraciju, 200ml
Maska Blissfully Nourshing, sa šea puterom koja hrani i regeneriše, 200ml
Tretman za kosu Heavently Hydration, vruće ulje, sa maslinovim uljem, 60ml
Maska za kosu Heavently Hydration, sa maslinovim uljem, 200ml


**Sun+ proizvodi, 2 za 899din, od 82 do 85 str

Da sam znala za ovu ponudu čekala bih! Možete li zamisliti jeftiniju cenu za dva proizvoda za sunčanje? Pisala sam već i pisaću tek i to dosta o proizvodima za sunčanje, a nadam se da ste ih već i isporbali. Ima svega, krema za lice, balzam za usne, losioni sa različitim faktorima, proizvodi za samopotamnjivanje, proizvodi za decu, after sun... Taman da upotupnite svoju kolekciju za sunčanje.


 **Anew Ultimate, dnevna i noćna krema, po 50ml, 1290din, str 87

Smatram da je ovo najbolja ponuda u katalogu C08. Nisam nikad videla da je ova linija, namenjena onima starijim od 45 godina nekada bila jeftinija. Stvarno za ovakav kvalitet ova cena je sitnica. Dnevna krema ima spf 25, što je vrlo važno za ovaj period kada nam dolazi jače sunce. Ove kremice zatežu kožu i ujednačavaju ten. Pružaju i hidrataciju, umanjuju bore i pore, utiču na elastičnost kože...Mislim da generalno poboljšavaju stanje i izgled kože. 65% uštede se ne propušta.
Ponuda je uslovljena, potrebno je poručiti jedan proizvod iz brošure 8 ili mini brošure da bi se stekao uslov za poručivanje ovog seta.



**Solutions, truly radiant kolekcija, 329din, str 102

Mislim da mi je ova linija solutions uvek bila omiljena, i kad se drgačije zvala i sad, Već sam pisala o mom oduševljenju sa VIP toniranom kremom i o tome kako je Avon unapredio, i to baš u pravom smeru. Ovaj tretman od 5min nisam probala ranije, niti kremu za predeo oko očiju, ali mislim da su sjajni. Ova kolekcija i jeste za proleće i leto, i ima sve sastojke koji su nam potrebni. Svi nekako želimo taj blistav ten i da smanjimo podočnjake, a mislim da to ova kremica za predeo oko očiju stvarno može.
Ponuda je uslovljena, potrebno je naručiti proizvod iz brošure 8 ili mini brošure da bi imali pravo na ovu nižu cenu.




**Naturals, losion+gel, 349din, str 128-129

Imam utisak da je naturals linija već par katalog stalno na akciji, i da sam vam već previše pisala o njima. Da se ne ponavljam, znate da su ovo lagani, mirišljavi proizvodi, koji su super za leto.
U ponudi u C08 imamo sledeće setove: Trešnji cvet, Šljiva i vanila, Nar i mango i Ljubičica i liči.
Koji set vi birate ovoga puta?
Samo jedna stvar, nedostaju mi neki mirisi, pa aplelujem Avonu da nam ih vrati! Limun, Kokos, Malina, Višnja.  Kupci ih čekaju u redovima!


 

**Advance Tehniques, šamponi, 400ml, 249din, str 132

Gledam ove ponude koje sam vam predstavila, i nekako to je ono što treba poneti na letovanje. Hvala avonu što nam je omogućio da uštedimo za letovanje! 6 šampona, ogromno pakovanje, odlična cena. :) Mene trenutno privlači ovaj Silk jer ga nisam isprobala, a preporučujem vam ove sa Agranovim uljem i Keratinom(moj omiljeni!) . Ja trenutno koristim Naturals šampone, jer sam izgleda preterala sa ovim intezivnijim, pa odmaram kosu, ali iskreno ih preporučujem!

Ponuda je uslovljena, potrebno je naručiti proizvod iz brošure 8 ili mini brošure da bi imali pravo na ovu nižu cenu.

 

**Skin So Soft ulja, stre 140, 150ml, 269din

Suva ulja u spreju, idealna za leto. Lako upijaju, ne lepe se, neguju kožu, fino mirišu...  Preporučuje se da se nanesu direktno na vlažnu kožu za bolji efekat. U ponudi su:
Firming and Restoring, dvofazno ulje za zatezanje., napomenula bih da ako ne smućkate dobro malo se oseća alkohol
Silky moisture, ulje za mekoću kože
Enhance and Glow, ulje za postepeno tamnjenje kože
SkinDisiac ulje, koje hrani kožu i služi kao afrodizijak
Enhance and Glow, svetlucavo ulje u spreju, ja jedva čekam da krene leto zbog njega!



**Set od 5 proizvoda, 749din 156-157str

Vratili su nam se setovi proizvoda! Obožavam  ovu ponudu, i ja, i moji kupci. Svi su me samo zapitkivali što nema ovakve ponude više. Na radost svih, Avon je rešio da nam vratio ovu ponudu.
Hvala!
C08 najbolja ponuda obuhvata:
Lagoon gel, 250ml
AT šampon daily shine, 250ml,
Kupka đurđevak, 500ml
On Dutz Burst roll on, 50ml
Avon Care višenamenska krema, 50ml
 Ponuda je uslovljena, potrebno je naručiti proizvod iz brošure 8 ili mini brošure da bi imali pravo na ovu nižu cenu.

**Proizvodi za 1e, specijalna ponuda, 139din, str 166-167

Još jedna sjajna ponuda nam se vratila. Proizvodi za 1e, ili ti za 139din. Hvala!
Ovoga puta:
Avon Care Light Moisture krema za lice, 100ml
Naturals šamon i balzam mango i đumbir, 250ml
Avon Care 3u1 sredstvo, 200ml
Četka na rasklapanje
Krema za stopala, višnja, 75ml
Senses gel Citrus Burst, 250ml


**Sve fotografije i slike preuzete su sa interneta.

To su bile ponude koje sam izdvojila u ovoj kampanji, kako vam se čine?
Da li bi ste vi još nešto dodali?
Šta ćete uzeti za sebe u C08 katalogu?

Hvala na pažnji!
Nadam se da ste uživali, kao ja! 

4 коментара:

  1. Ova ulja su mi bas primamljiva,i moram probati neko!! Bas super post!! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Ja imam skindisiac i ovaj sa sljokicama koji cuvam za leto tj more :-)
      Hvala draga! Pozdrav :-)

      Избриши
  2. Анониман7. јун 2014. 17:08

    Zbog Avona redovno bankrotiram,time sam ti sve rekla:D Uzecu svasta i iz ovog kataloga,najvise me zanima Supershock Max maskara,nadam se da ce mi odgovarati,tu ce biti i serum za suve krajeve,testeri ruzeva,i jos neke stvarcice:) Imam kupku Prolecno cvece,divna je,ali sampon sa arganovim uljem 360 nourishment mi nije odgovarao,strasno su me pekle oci od njega. Kristina

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Verujem. :D Kvalitet opravdava sve troškove. :D
      Hvala na komentaru Kristina :)

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...