среда, 18. јун 2014.

Prelistavanje kataloga #C09, noviteti. **

Nismo ni trepnuli, a eto, već je prošlo tri nedelje i vreme je za kampanju 9. Nekako u ovo doba godine, što zbog iščekivanja leta i mora, što zbog ispitnog roka, dani se samo nižu, i sa jedne strane drago mi je jer to znači da ću uskoro na more, a sa druge strane u manjku sam sa vremenom za spremanje ispita.
Pre par dana sam napisala svoje prve recenzije: Daily Shine serum i Vip tonirana krema, i nekako sam baš ponosna na njih, jer ste vi, moji čitaoci zadovoljni, prijatelji su me pohvalili, slike su uspele..nekako je sve kako treba. Puno vam hvala na vašim predlozima i sugestijama. 
Uskoro dolazimo do brojke od 600 lajkova na facebook stranici, i imam skoro 20.000 pregleda na blogu tako da sam vam spremila jedan giveaway. Nadam se da ćete biti zadovoljni sa izborom proizvoda, trudila sam se da to budu neki univerzalni proizvodi, koji će odgovarati mnogima, a uz to da su kvalitetni.
Sada ću vam predstaviti nove proizvode u C09, kojih ovoga puta ima kao i inače, iznenađujuće puno. Uvek se radujem novitetima, Avon mi nikada neće dosaditi, znam. :) Pa da počnemo...


**Letak, Naturals, orhideja i borovnica, losion, gel za tuširanje i sprej

Mnogih naturals mirisa više nema u kolekciji (vratite nam limun i kokos!), ali zato nas Avon uvek iznenađuje sa novim kolekcijama. Ovoga puta je izbačena divna kombiacija. Orhideja koja daje blago slatkastu nežnu notu, i borovnica koja daje ono voćkasto i letnje, sveže. Baš mi je nekako super kombinacija za leto, a tako su je i predstavili. O kvalitetu ovih proizvoda sve znate. Pisala sam već o njima. :)
Cena je vrlo pristupačna, ovaj set košta 399din.



**Planet Spa Amazonian Treasures linija, str 3

Avon nas je obradovao i novom linijom u okviru Planet Spa kolekcije. Kolekciju čine:
*Krema za ruke i stopaala, 75ml
*Maska za lice, 75ml
*Maska za kosu, 200ml,
*Kremasti piling za telo, 200ml
Glavni sastojci ove kolekcije su plodovi brazilske asai palme i amora bobbice. Pretežno je namenjena za ovaj letnji period kada je našoj koži  i kosi potrebna dodatna. jača nega.
Ovde na slici vidimo i ulje, pa se nadam da će ga biti i kod nas. :)
Cena je 799din za 2 proizvoda, ali možete kombinovati i ostalim Planet Spa proizvodima str: 90-95
Ako poručite 2 Planet Spa proizvoda, dobijete uzorak parfema little pink dress na poklon.


**Instinct Forbidden parfem, 50ml, str 7

 Ovaj miris su već imale priliku da isprobaju avon dame od prošle kampanje, a nove avon dame još od kampanje C06 :) Moram priznati da sam očekivala više od ovog mirisa. Avon Instinct prvi koji je izašao prosto obožavam, i očekivala sam da i ovaj bude tako sjajan, mislila sam da je onako voćni. Ali ipak nekako previše se cvetnog oseća u njemu, bar za moj ukus. Mirisi su individualna stvar. Svakako bočica mu je fantastična i znam da će biti popularan kao Avon Instinct. 
Spada u cvetno-voćnu kategoriju, sa notama kore limuna, crvenog voća i vanile
Cena u C09 mu je 1790din, a ukoliko ga poručite možete poručiti Krysta ogrlicu za 469din.

 

 

 **Caribben Paradise, toaletna voda i sprej za telo, str 11

E ovako aj zamišljam letnji miris! Savšen je, osvežavaju, a opet donekle sladak, pravi za leto. Avon nas svake godine pred leto obraduje sa novim voćkastim letnjim mirisom, i svaki je prosto savršen!
Spada u cvetno voćnu kategoriju, sa notama mangla, mora i ambera. Nećete pogrešiti ako uzmete ovu toaletnu vodu ili miris za ovo leto, oduševiće vas. Toaletna voda ima 50ml, a sprej za telo 100ml.
Cena toaletne vode je 599din, a spreja za telo 349din.

  

**Avon Glow, 2u1, bronzer i rumenilo, 9g, str 13

 Uvek sam se pitala zašto Avon nema bronzere (osim naravno čuvenih kuglica). Pojavljivale su se neke verzije u okviru glow kolekcije, ima ih 1-2 kampanje, nestanu sa lagera i nekako su nezapažene. Nadam se da to sa ovim rumenilom/bronzerom nije slučaj. Znam da sve žene leti koriste ove bronzere, a i posle leta, mislim da je to korisna stvarćica. Dolazi u dve nijanse: Medium Bronze i Light Bronze. Ja sam uvek pre za Light verziju, ipak su žee u našoj zemlji bele.
Cena je 549din, a uslov za tu cenu je kupovina bilo kog proizvoda iz brošure.



**Avon Glow kolekcija, str 17

Glow kolekcija donosi još neke novitete:
*Četvorobojna senka, 5g, u nijansi Vibrant Spice, još jedna u liniji četvorobijnih senkica, koje su prosto savršene. Boje se divno kombinuju, pigmentovane su i postojane. I ova kombinacija je odlična, nadam se da će i nakon leta ostati u prodaji.
Cena je 619din.
 

*Lak za nokte, 10ml, nijanse Rose Push i Fuchia, u okviru ove kolekcije se nalaze i lakići, nažalost na internetu nisam našla swatch ovih nijansi. Mislim da su onako prave letnje, i da sjajno idu kada malo pocrnite.
Cena je 339din.


*Ajlajner, 1,2g, nijanse Ocean Water, Sunset Bronze i Exotic Orchid, nisam vešta u korišćenju ajlajnera ovakvog tipa, ali ko jeste ne sme propustiti ovaj proizvod. Meni je ovaj bronzani divan! Pakovanje je preslatko i pravo letnje, nekako me asocira na sunce i bakarni ten.
Cena je 449din.


 


**Extra Lasting, kremaste senke, 3,5g, str 48


Još jedan, po meni odličan i praktičan novitet u Avonu. Taman za leto. Senke se nalaze u divnim staklenim bočicama, otporne su na razmazivanje i kremaste su teksture. Dolaze u 5 nijansi kod nas: Lasting Lilac, Gold Gleam, Forever Bronze, Totally Taupe i Infinte Teal.
 Cena je 399din.

 

**Color Trend, dvobojni ruž za usne, 3,6g, str 60/61

Neko je sada izmislio i dvobojne ruževe, jedna boja je sa jedne, a druga sa druge strane. Nekako su oni to smislili kao da bude jedna nijansa za dan, jedna za noć. Ne znam kakav je što se tiče praktičnosti nanošenja, ali svakako deluje zanimljivo, a i boje su vesele i letnje. Možda može i onaj ombre efekat na usnama da se radi, ko je kreativan. Pakovanje je veselo, kao i kod ostalih Color Trend proizvoda.
Cena je 299din.


 

 **Sport, Bold Focus linija, str 87 

Avon men sport kolekciji se pridružuje nova linija Bold Focus, koju predstavlja naš popularni mladi glumac Miloš Biković. U kolekciji se nalaze: toaletna voda (50ml), roll on (50ml) i kupka za kosu i telo (250ml). Miris je kombinacija bosiljka, vetivera i kredovine, a spada u drvenasto osvežavajuću kolekciju. Meni je ovo linija od ovih koje Miloš predstavlja. Pakovanja su klasična, muška i verujem da će ova linija doživeti veliku popularnost zahvaljujući Milošu.
Cena je za toaletnu vodu  729din, a ako se uzme ceo set 1149din.


 

**Naturals, sa rusom travom i izvorskom vodom, str 112

Malo mi sastojci ove kolekcije zvuče čudno, ali valjda je akcenat na prirodnoj nezi, ako je to moguće. U kolekciji se nalaze:
*Tonik, 100ml
*Gel za čišćenje, 100 ml
*Losion za čišćenje, 100ml
Dopada mi se što svaki od ovih proizvoda pored uklanjanja nečistoće, uklanja i šminku. E sad nisam sigurna da li uklanja i šminku sa očiju? Mislim da ne, jer bi inače bilo naglašeno.
Cena za svaki je 229din.


*Nature, tonik sa čajevcem i krastvcem, 100ml, str 115

Među prvim proizvodima koje sam probala je maska iz ve kolekcije, tako da mislim da je super što su sad uveli i tonik, da upotpune liniju. Samo me malo buni što se ovaj proizvod nalazi u liniji hint of nature, a  ne naturals. Moguće da je i neka greška, to je ista linija koliko vidim. Ovaj tonik osvežava i hidrira kožu, i zatvara pore. Namenjen je normalnoj, kombinovanoj i masnoj koži.
Cena je 209din.
Sliku nisam našla na internetu. 


**Hello Kitty miris i sjaj za usne, str 147

U prošlom katalogu su se pojavili sprej za telo, kupka i šampon iz ove Hello Kitty kolekcije, a sada i miris za devojčice i sjaj za usne. 
*Miris za devojčice
Meni se ovaj miris jako dopada, miriše ne na neke žvake, ili tako nešto. :D Mirisne note su: malina, gardenija i vanila, pakovanje je preslatko i ima 50ml.
*Sjaj za usne 
Pakovanje je preslatko! Znam koliko sam ja obožavala ovakve proizvode kao devojčica, tako da verujem da će se svim malom princezama dopasti ovaj sjajić. Imašljokice i prozirnu završnicu. Pakovanje je 7ml.
Cena mirisa je 629din, a sjaj za usne 299din.



I za kraj, asesoari. Izvinjavam se što uvek samo okačim slike, ali ne mogu da ih nađem sve na internetu, pa se onda nerviram i na kraju sam rešila da ne pišem o detaljima, samo da okačim slike. Ako vas zanima nešto, veličina, dimenzija i slično, slobodno pišite pa ću vam odgovoriti.











*Sve fotografije i slike skinute su sa interneta.

Da li vam se dopadaju novieti?
Hoćete li nabaviti nešto za sebe?
Ako ste već nešto isprobali volela bih da čujem vaše utiske.

Hvala na pažnji, vidimo se uskoro u postu sa must have ponudama. :)








12 коментара:

  1. Meni se svidjaju te senkice, mislim da cu uzeti onu braon varijantu. :) I jos par proizvoda sam vec izabrala. :) Super ti je blog, redovno te pratim. Pozdrav

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Te kvatro senkice su fantastične, stvarno! :)
      Hvala puno na komentaru i drago mi je što me redovno pratiš! Hvala! :)

      Избриши
    2. Da li su kvalitetne te cetvorobojne senkice? :) Pozdrav. :)

      Избриши
    3. Jesu. Već godinama su mi one glavne senkcie za šminkanje. Boje su intezivne, odlično se kombinuju, postojane su..i ono pakovanje traje baš dugo. Meni neka pakovanja traju godinama, i nikako da ih potrošim, a nisam primetila da im se miris promenio. Stvarno su proizvod kojim se Avon može pohvaliti. :)
      Pozdrav!

      Избриши
  2. Planet Spa kolekcija mi je uvek bila primamljiva,a ovaj put cu se sa necim i castiti!! :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Moja takođe! :) Omiljena!
      Obavezno, uvek je vreme za Planet Spa!
      Hvala na komentaru. :)

      Избриши
  3. Ohoho, noviteti, noviteti! :D
    Svasta sam porucila...Sram me bilo! :D
    Elem, divni su mi bronzeri i svetliji i tamniji, ne deluju mi narandzastkasto. :D Mozda ih i budem uzela... :)
    Ono sto sam uzela odavde jeste krem senkica nova. :3 Uzela sam bez/zlatkastu senku. :3
    Super post! ^_^

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Javljaj utiske za senkicu, nemam iskustva puno sa ovim senkama u teglicama, i uopste o kremasrim senkama, pa bi volela da cujem tvoj utisak :)
      hvala ti na komentaru :)

      Избриши
  4. Одговори
    1. Ne mogu ti pozdano reći, ali na internetu piše daje zlatkast sjaj. Tako da verujem da nije mat. Moram proveriti pa ti javljam :)

      Избриши
  5. Анониман18. јун 2014. 23:04

    super je sve,ali u svakom postu pominjes more i kako budes dugo na moru i kako imas kucu na moru i tako to...preterujes :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Zdravo,
      Prvo, hvala na komentaru i na konstataciji da je sve super, drago mi je da je tako. ;)
      Nije mi bila namera da se hvalim, potenciram to, ili slično, samo sam par puta rekla kada je bilo potrebno istaći nešto da bi ljudi shvatili kako se to odnosi na mene. A u par postova je rečeno, jer neko će pročitati jedan post, a neće drugi.
      U ovom postu se samo radujem letu i moru, kao i svi ostali. I uvek ću potencirati leto i more jer je to moje omiljeno doba godine i ono šro iščekujem cele godine i što me tera da idem napred.
      Hvala što me pratite.
      Pozdrav!

      Избриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...