недеља, 29. јун 2014.

Avon Care Cocoa Butter puter za telo

Zdravo drage dame (i momci :D )
Obećala sam vam juče još jedan post, ali evo, malo kasnim. Izvinjavam se, ispitni rok je u toku pa sam malo rastrzana.
Danas vam pišem o jednom finom proizvodu, nadam se da ću vam lepo preneti utiske. :)

*Napomena: Imam normalnu kožu tela, leti i zimi je malo suvlja, naravno. Trudim se da ne idem u solarijum a sunčam se samo adekvatno, i pratim sva pravila oko toga.

Cocoa Butter linija se nalazi u okviru Avon Care kolekcije. Ova kolekcija predstavlja liniju osnovne nege u Avonu. U okviru ove kolekcije se nalaze brojne kremice, losioni, balzami, kupke, sapun, tonici za cišćenje...
Puter za telo o kome danas pišem spada u Cocoa Butter liniju, koja pored ovog putera sadrži i kremu za lice (danas stigla kod mene!), balzam za usne i kremu za ruke. Imam i tu kremicu za ruke, a balzam još nisam nabavila, nema ga svaki put. :(


Ovaj puter za telo namenjen je dubinskoj hidrataciji kože tela. Sadrži vitamin i kako puter. Rok trajanja je 3 godine od datuma proizvodnje, odnosno 12 meseci od kada se proizvod otvori. 
Lista sastojaka se nalazi na sledećoj slici:


Pakovanje je braon boje, napravljeno od čvrste plastike. U pakovanju se nalazi 200ml proizvoda. Jedna mala zamerka je što proizvod nema zaštitmnu foliju ispod poklopca. Što se tiče oblika, mislim da su ovakva pakovanja vrlo praktična za mazalice za telo. Možda nekom smeta jer nismo nikada sigurni koliko su ruke čiste a i proizvod je pri otvaranju u direktnom kontaktu sa vazduhom, ali meni se baš sviđa. Pakovanje se ne nalazi u dodatnoj zaštitnoj kartonskoj kutiji, a mislim da bi to dobro došlo, s obzirom da je kataloška prodaja u pitanju i proizvod pređe veliki put dok dođe do nas. Avon nema magacin u Srbiji, već roba stiže iz Mađarske.

Miris i tekstura
Miris ovog putera je fantazija. Tek da osetite miris kreme za lice. Fantazija. Ne oseća se na čokoladu, već stvarno na kako. Ali onako blago, ništa napadno. Odmah vam se prijede nešto slatko. :D Posebno mi se sviđa što miris dugo ostaje prisutan. Ja se namažem pred spavanje i uživam u mirusu. I ujutru ga osećam. :)
Puter je gušće teksture. Baš onako puterast, kako i sam naziv kaže. Kao puter kada ga izvadite iz frižidera. :D Nije hidrantan puter u pitanju, već se mora lepo razmazati. Nije u pitanju tekstura koja se teško razmazuje, ali nije ni onako skroz lagan. Meni ovako baš i odgovara, nekako mi je promena, jer uglavnom koristim hidrante mazalice. Boja je kremkasta, podseća me na neku tortu. :)






Dodala bih da ovaj puter stvarno dobro omekšava kožu. Davno sam isprobavala neke druge Avon Care losione, i što se tiče nege dobro su se pokazali, ali su se teško razmazivali. Ovaj se lepo razmazuje, a uz to pruža izvanrednu negu- Koža je posle njega divno mekana, a što je važno dovoljno brzo se upija, ne morate ga čekati. Mislim da je ovakva tekstura i miris idealna za leto. Dovoljno je kvalitetan i pruža super negu, a ujedno miris, tekstura i brzina upijanja su adekvatni. Dopada mi se i što, za razliku od nekih drugih proizvoda, sa vremenom ne zahteva veću količninu i češće mazanje. Bar kod mene se ništa ne menja sa vremenom. :)



 Cena ovog putera varira od 200 do 300din, što mislim da je vrlo pristupačno. Drago mi je da je Avon Care kolekcija obogaćena ovom linijom. Isprobaću i kremicu za lice pa vam pišem i o njoj u budućnosti.. :)



Da li ste isprobali ovaj puter?
Da li ste koristili nešto iz ove linije?
Koji su vaši utisci o ovoj liniji i uošte o Avon Care kolekciji proizvoda?


Hvala što ste čitali moj post! :)
****

18 коментара:

  1. imam ga u zalihama i stvarno preeedooobro mirise...imam i kremu za ruke koja mi stoji pored kompa da mogu svaki cas da posezem za njom.. :) ... a sada cu se pocastiti i balzamom ;)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja imam kremicu za ruke, ona je onako lagana, može svaki čast da se macka :)
      hvala na komentaru. Poz!

      Избриши
  2. Iz Avon care kolekcije sam koristila sredstvo za umivanje koje mi nije bas odgovaralo :), i losione za telo, koji su mi ok :). Obozavam kremice i butere za telo, imam 2-3 iz SPA kolekcije i fantasticni su, odgovaraju mojoj suvoj kozi.

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I meni to sredstvo za umivanje ne odgovara, ono 3u1? Baš je loš proizvod, za moju kožu. :/
      Obožavam Planet Spa kolekciju!
      Hvala. pozdrav!

      Избриши
    2. Da, na to sredstvo mislim. Imam suvu kozu i onda kao da mi je dodatno isusi... U tekucem katalogu je super ponuda SPA kolekcije, verujem da cemo je dobro iskoristiti :D.

      Избриши
    3. Baš to. Nekako mi suviše sasuši kožu. :(
      Kako da ne! :)
      Poz!

      Избриши
  3. A sto se tice konkretno ovog proizvoda, zagolicala si mi mastu, moram da ga probam :D.

    ОдговориИзбриши
  4. Imam kremu za ruke!
    Odlicna je i favorit mi je. :D

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. I ja. Ali jedinankcija te kreme za ruke je miris. Nije baš neka nega, lagana je. Ja je u tašni nosim.
      Probaj puter :)
      Hvala na komentaru :)

      Избриши
  5. Imam kremicu za ruke, za lice i ovaj buter i stvarno su sva tri proizvoda odlicna!!! :)))

    ОдговориИзбриши
  6. Ako ništa drugo, bar je mirišljava i vesela. Meni je kremica nekako lagana, letnja.. kremu za lice ću tek isprobati. :)
    hvala na komentaru :)

    ОдговориИзбриши
    Одговори
    1. Mozda krema za ruke nije adekvatna nega za suvu kozu, no meni odgovara i mozda sam malo pristrasna sto se tice ove njihove linije <3 Obozavam sve sto je cokoladnog mirisa :)

      Избриши
  7. Meni taj buter mirise na kvasac

    ОдговориИзбриши
  8. Imam i kremu za ruke i butter za telo.Predobri su mi proizvodi,a pogotovu butter!Izvanredan!

    ОдговориИзбриши

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...